Ja też potwierdzam swój przyjazd w piątek wieczorem.
Swoją drogą można by stworzyć listę osób, które potwierdziły swoje uczestnictwo.
Ja też potwierdzam swój przyjazd w piątek wieczorem.
Swoją drogą można by stworzyć listę osób, które potwierdziły swoje uczestnictwo.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
To ja też mam "życzenie" - jakby ktoś miał 35L to bym chętnie oblookał..
Pozdr
Artur
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
ja w ogóle wydzieliłbym osobny topic bo ten ciagniemy ponad 30 stron....
ale nie mam uprawnień![]()
Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!![]()
sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana![]()
dwa lata z lustrem, a update'u brak...
Spotkanie już za tydzień, jeśli ktoś chciał przyjechać to i tak śledził wątek od dawna.
Jak już pisał MacGyver, nocleg mam już zaklepany. Swoją drogą ciekaw jestem, ile osób się stawi. Potwierdzajcie swoje uczestnictwo, to z pewnością pomoże przygotować się organizatorowi.
jeśli chodzi Ci o łatwe znalezienie noclegu, to:
http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=238
Ostatnio edytowane przez an_zak ; 30-06-2007 o 15:15 Powód: Automerged Doublepost
Lista uczestników jest wątku z ankietą.
Proszę o nie dopisywanie niczego pod listą; dyskusja, zgłoszenia, potwierdzenia etc - wszystko w tym wątku.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
nocleg zaklepany, więc planuje się pojawić wraz z moją lepszą połową. o której i gdzie zbiórka (przyjeżdżam w sobote)?
pozdrawiam
orzeh
Witam - to już w tym tygodniu.
Proponuje jakieś spotkanie dla tych co przyjadą w piątek wieczorem (ja będę wolny dopiero około 21.00) - może nawet jakiś nocny plener foto (dla bojących o sprzęt mogę zorganizować na 2-3 godziny kilku chłopaków z siłowni aby czuli się pewniej), chociaż chyba lepiej będzie posiedzieć przy browarku.
Co do pleneru w Baranowie to sprawa wygląda następująco:
- data - 08.07.2007 - niedziela
- godzina od 10.00 - w Baranowie, więc proponuje zbiórkę dla tych co wyjeżdżają z Sandomierza około 9.00 - 9.15
- na 80% uda mi się załatwić kilka osób w strojach historycznych (głównie dziewczyny) w charakterze modelek. Modelki będą nieodpłatnie - ale chcą otrzymać zdjęcia. - tylko trzeba będzie ich dowieźć do Baranowa i odwieźć do Sandomierza wieć musimy ustalić ile będziemy mieli wolnych miejsc w samochodach.
- Dla wszystkich którzy przyjadą na plener do Baranowa nie z Sandomierza zbiórka będzie na ławeczkach przed wejściem do zamku w godz. 9.50-10.00 Ochrona zamku powinna Was wpuscić na teren Zamku na hasło "Plener fotograficzny Baranów 2007"
W razie czego dzwońcie do mnie 508-299-352
Pozdrawiem i do zobaczenia w Sandomierzu - Krzysiek.
Ja nocuję tutaj. Również będę w piątek wieczorem.
EDIT: Kto jedzie z Warszawy w piątek wieczorem? Jeśli macie 2 miejsca w samochodzie, to chętnie się dołączę, a jeśli takowych osób nie ma, to może umówimy się na wspólną podróż pociągiem?
Ostatnio edytowane przez Soul_Man ; 02-07-2007 o 08:28
Każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu!