No to Sandomierz, poza tym w okolicy na pewno coś się znajdzie do zwiedzeniaJa też mam chyba daleko, no ale chyba nie o to chodzi, kraj nasz jeszcze nie jest taki duży..
No to Sandomierz, poza tym w okolicy na pewno coś się znajdzie do zwiedzeniaJa też mam chyba daleko, no ale chyba nie o to chodzi, kraj nasz jeszcze nie jest taki duży..
O obiektywach wiem prawie wszystko
Proponuję zlot w miejscowości Piątek ;-) To geometryczny środek Polski. Każdy kto mieszka na krańcach wschodnich, zachodnich, południowych lub północnych, będzie miał podobną odległość do pokonania. A czym bliżej centrum kraju tym radość większa![]()
Ostatnio edytowane przez perqsista ; 21-04-2007 o 11:08
takie rowno jak w PRL-u![]()
ja bede mial kilometrow prawie 300 a obywatele łodzi rzut beretem
mysle ze odleglosc sama w sobie nie gra roli, i powinna miec najmniejszy wplyw na sam wybor miejsca, no bo po co jechac gdzies gdzie nie jest ciekawie "bo tam bylo blizej"Miejsce no to pierwszorzedna sprawa, slyszalem ze rganizuje sie fotograficzne safari na Bobrku na Śląsku, malo tego ze z warszawy to i z calej europy ludzie tam przyjezdzaja, menele, tanie wina, familoki, smutny obraz slaska, niestety baza hotelowa tam lezy
Rzucacjei moze co ciekawszymi miejscami, bo mi nazwa sandomierz, czy torun raczej malo mowi, poza domyslem ze ladna starowke miasto ma.
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
no to wiadomo ze pomysl z zadupiem(nie obrazajac jego mieszkancow - krosno to tez takie wieksze) to trzeba isc w 2 kierunkach albo jakies zabytkowe miasto z piekna starowka i takie rzeczy albo jakas pustynia cywilizacyjna np bieszczady czy biebrza gdzie mamy piekna przyrode wmiare nie zmieniona przez czlowieka8) 8)
obie drogi maja swoje plusy i minusy
kwestia co komu bardziej odp:-D
ja osobiscie uwazam ze opcja 2 jest ciekawszaale to moja subiektywna ocena
![]()
Ostatnio edytowane przez 777 ; 22-04-2007 o 22:31 Powód: Automerged Doublepost
6D 30D 35 85 70-200 430EX
Pozdrawiam