W okolicach Kazimierza można znależć masę ciekawych miejsc: wąwozy, wzgórza, zamki ruiny i całkiem urozmaicony krajobraz. Chętnie się dołącze, a na zachętę załączamZamieszczone przez Tomasz Golinski
:-D
W okolicach Kazimierza można znależć masę ciekawych miejsc: wąwozy, wzgórza, zamki ruiny i całkiem urozmaicony krajobraz. Chętnie się dołącze, a na zachętę załączamZamieszczone przez Tomasz Golinski
:-D
Mnie najbardziej podoba się pomysł perqsisty - Drawno (też mam całkiem blisko)
Pejczyk i Tomek - jeszcze nie wiem o co chodzi a mi juz sie podobaZamieszczone przez Cichy
![]()
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null
wg mnie powinno być to miejsce gdzieś w samym środku kraju, żeby było sprawiedliwie.. Tylko trzeba by znaleźć jakieś fajne miejsce..
jak spojżałem na mape to środek wypada gdzieś miedzy Kutnem a Łodzią.. nie wiem czy tam jest coś ciekawego..![]()
oj tak, tak - przyrody tam, ze tak powiem, po pachy. Jestem za.Zamieszczone przez zabol
350D + 24-70/f2.8L + EF 50mm/f1.8 + EF 85mm/f1.8 + 580EXII
---
"Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE." - Ernst Haas
Zamieszczone przez nosorozec
a i o nocleg nie trudno
a moze zrobicie ankiete
bo jak narazie to jest "gielda lokalizacji"
jak ktos chce zorganizowac zlot "kolo siebie" to niech wraz z lokalizacja podaje termin i mozliwosci zakwaterowania.. tak zeby inni mogli sobie to przekalkulowac... wypisywanie co jest ciekawego w okolicy nie ma sensu.. wszedzie warto jechac.... nawet do kutna ;-)
Pod Kutnem jest elektrowniaPozatym w Kutnie mieszkają Kutnamczycy. Kutno jest niedaleko Konina, a jak wszyscy wiemy na wschód od Konina Azja się zaczyna
Kutno? Jeśli jest tam coś ciekawego, może być
![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link