Jestem tu od niedawna, i nie czytałem całego tematu. Czy ktos mógłby mi powiedzieć coś więcej prócz tego że jest on w Sandomierzu? Bo, o ile mogę, chętnie bym się wybrał (w zależności od daty)
Jestem tu od niedawna, i nie czytałem całego tematu. Czy ktos mógłby mi powiedzieć coś więcej prócz tego że jest on w Sandomierzu? Bo, o ile mogę, chętnie bym się wybrał (w zależności od daty)
Jaki jest w ogóle plan? Wszyscy nocujemy w jednym miejscu czy każdy kombinuje na własną rękę? Ja osobiście wolałbym agroturystykę, nie uśmiecha mi się wydać tyle kasy na hotel. Lepiej przeznaczyć te pieniądze na filmy i odbitki ;-)
Każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu!
Hm. Też nie wiem kiedy, ale spytam tak: Jedzie ktos z Łodzi i ma miejsce albo półtora?
Czekam niecierpliwie na potwierdzenie terminu spotkania z Sandomierzu bo trzeba zarezerwować spanie i odpowiednio zaplanować terminy w kalendarzu tak aby ni wyskoczyło nic niespodziewanego.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Potwierdzcie termin i pomyślcie nad noclegami - ile osób - a najlepiej to określcie się ile chcecie wydać na spanie to w razie czego będę szukał na miejscu.
Ankieta wskazała termin 6 - 8 lipca 2007 r, więc niech tak będzie.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Jeśli się zgodzicie to załatwiłem:
- mozliwość zrobienia pleneru na zamku w Baranowie Sandomierskim
- postaram się załatwić nieodpłatnie ludzi z bractw rycerskich w w strojach
historycznych harakterze modeli - (będzie to uzaleznione od tego czy będą
mieli wolny
termin)
- wystawę/konkurs fotografii z Ogólnopolskiego Pleneru CB - lato 2007 na
zamku,
- powstanie galeria internetowa zdjęć nadesłanych na wystawę/konkurs
- no i autor najlepszego zdjecia wybranego przez władze Zamku otrzyma
nagrodę - weekend dla 2 osób w zamku w Baranowie Sandomierskim.
Władze zamku i rycerze w zamian chcą otrzymać nieodpłatnie zdjęcia z pleneru z możliwością używania ich w celach komercyjnych/reklamowych.
Dolcelowo - jest pomysł aby ten plener został na stałe wpisany do kalendarza imprez Zamku Baranowskiego i nie ograniczał się tylko do ludzi z CB.
Pomyślcie nad tym jeśli wam odpowiadają warunki to może być ciekawa sesja.
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
dla mnie wystawy i konkursy to lekka przesada jesli mowimy o wspolnym zlocie - pofoceniu i spozyciu![]()
celem zlotu nie jest chyba promocja zamku...
Jedno nie wyklucza drugiego. A taka wystawa to w pewnym sensie również promocja Canon-Board.
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...