a ja bardzo chetnie bym sie pojawil. a jesli byloby to na poczatku wakacji to jeszcze lepiej... ostatnio myslalem nad zrobieniem jakiegos plenerku i przy tym splyw kajakowy...
pozdrawiam
a ja bardzo chetnie bym sie pojawil. a jesli byloby to na poczatku wakacji to jeszcze lepiej... ostatnio myslalem nad zrobieniem jakiegos plenerku i przy tym splyw kajakowy...
pozdrawiam
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Znając życie to za dużo osób się nie zjawi
Co się łamiesz, kupie na giełdzie kilka dekielków, żeby nie focić tych samych i zrobimy we dwóch plener ogólnopolski, powiedzmy w połowie drogi, między Strzelinem a Wrocławiem, tak żebyśmy mieli obaj blisko :-)
Mieszkam w Sandomierzu - mogę pomóc w sprawach logistycznych, Sandomierz, Baranów Sandomierski, Ujazd, Kurozwęki,
Poza tym mogę postarać się załatwić wystawę zdjęć z pleneru na zamku w Baranowie Sandomierskim. może nawet uda się załatwić sponsora i jakieś nagrody za najlepsze fotki - Sprawa do dogadania
Mogę załatwić ludzi z bractwa rycerskiego w strojach historycznych w harakterze modeli.
Co będe mógł to postaram się załatwić
Poza tym znam miasto i mogę podpowiedzieć gdzie są ciekawe klimaty,
w razie czego dzwońcie - 508 299 352 - Krzysiek
skoro zglosil sie "miejscowy" (Bog zaplac), to moze warto by bylo zadecydowac o poszcegolnych sprawach:
1. termin - konkretna data, ostateczna
2. lista chetnych
3. rezerwacja zakwaterowania (zakladam,ze jedziemy sobota-niedziela, a moze i piatek dla niektorych)
4. ramowy plan zlotu
jedynym problemem zdaje sie byc termin chyba.. :P