Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł![]()
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Ze mną też 2 lub 3 osoby - wybieram się z żoną - mam 406 kombi więc się 3 upchnie chyba że jeszcze ktoś z Kielc się załapie (Martins??)..
Pozdr
Artur
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Cały czas czekam na termin))
jakby co to co najmniej dwa miejsca powinienem mieć wolne![]()
o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze
Wygląda na to że termin trzeba będzie ustalić droga ankiety.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
odnośnie terminów:
turniej w Ujeździe odbywać się będzie w maju - 26-27 maja i to mógłby być dobry termin- np. wcześnie rano Sandomierz po południu Ujazd z ewentualnym przejazdem przez Kurozwęki
termin wakacyjny (29-30 czerwca) ma sporą konkurencję (przynajmniej dla mnie) - Krakowskie zawody balonowe (29.06- 03.07)
co do innych terminów wiedzy nie mam (ja osobiście 22-24 czerwca jestem na słowacji ale nie jest to powód dla którego termin ten nie mógłby być brany po uwagę przez innych)
o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze
To ja osobiście bym optował za 21-22 albo 28-29 lipca
Ja przyjadę w każdym z terminów, od 22-24 czerwca do 27-29 lipca.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj