Proponuję zlot w miejscowości Piątek ;-) To geometryczny środek Polski. Każdy kto mieszka na krańcach wschodnich, zachodnich, południowych lub północnych, będzie miał podobną odległość do pokonania. A czym bliżej centrum kraju tym radość większa![]()
Proponuję zlot w miejscowości Piątek ;-) To geometryczny środek Polski. Każdy kto mieszka na krańcach wschodnich, zachodnich, południowych lub północnych, będzie miał podobną odległość do pokonania. A czym bliżej centrum kraju tym radość większa![]()
Ostatnio edytowane przez perqsista ; 21-04-2007 o 11:08
takie rowno jak w PRL-u![]()
ja bede mial kilometrow prawie 300 a obywatele łodzi rzut beretem
mysle ze odleglosc sama w sobie nie gra roli, i powinna miec najmniejszy wplyw na sam wybor miejsca, no bo po co jechac gdzies gdzie nie jest ciekawie "bo tam bylo blizej"Miejsce no to pierwszorzedna sprawa, slyszalem ze rganizuje sie fotograficzne safari na Bobrku na Śląsku, malo tego ze z warszawy to i z calej europy ludzie tam przyjezdzaja, menele, tanie wina, familoki, smutny obraz slaska, niestety baza hotelowa tam lezy
Rzucacjei moze co ciekawszymi miejscami, bo mi nazwa sandomierz, czy torun raczej malo mowi, poza domyslem ze ladna starowke miasto ma.
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Pomysł z sandomierzem nie wydaje się być zły. Miasto (starówka) bardzo fotofgeniczne, poza tym w niedalekiej odległości są Góry pieprzowe. Ja osobiście chętnie bym tam popstrykał. Dla zainteresowanych większą ilością informacji http://www.sandomierz.pl
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
no to z Cichym, ktory wczesniej sie deklarowal jest nas czterech![]()
Pięciu![]()
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
aaa kiedy??![]()
o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj