Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Wątek: fotobanki, które kupić

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bilu
    Digimate III - czy mozna podlaczyc zewnetrzne zasilanie? Pytam bo chce tego rowniez uzywac jako zewnetrzny dysk do laptopa.
    juz sie dowiedziałem zasila sie z USB

Uzależniony Awatar nastier
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

akumulator tez ma wymienny
    na nic sprzętu kupa, gdy fotograf ****.

fotoblog

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nastier
    akumulator tez ma wymienny
    dzieki, właśnie zamowiam:smile:

Uzależniony

Domyślnie

jak digimate sprawdza sie w fukcji zwyklej kieszeni na dysk .... jakie transfery

Uzależniony Awatar RomanS
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Ja moge polecic i-Tec X's-Driwve II+, trzech roznych sztuk, juz od ok. 2-uch lat uzywam zadnych problemow. I niewiele to drozsze jak sie policzy obudowe+dysk +zasilanie. Czyta chyba wszystkie standarty kart, moze pracowac bez zasilacza przy komputerze.

Domyślnie

U mnie Digimate III jako dysk niestety transfer ma wolny. Ale jako Bank sprawdza sie doskonale. W sumie jako dysk przenośny też. Głównie do tego go używam.

Chettah
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slawek2b Zobacz posta
    sam używam otg kupionej pare miesięcy temu - bez awari. Ma pare minusów - brak wyświetlacza, co za tym idzie brak danych o postępie kopiowania i zajętej przestrzeni dysku, funkcje sygnalizuje diodami - kopiowanie, koniec kopiowania i czy proces powiódł się. Ma też zalety - tania/poniżej 100zł - /oczywiście trzeba doliczyć koszt dysku ~220zł za 40GB/, zasilana zewnętrznie akumulatorkami AA, w czasie kopiowania na kompa nie używa zasilania, czerpie przez USB. Szybkość kopiowania porównywalna do Digimate.
    W moim OTG padło zasilenia po roku - do wyrzucenia Wezmę teraz chyba digimate III+

Początki nałogu Awatar crater

Domyślnie

Osobisice uzywam digimata III od stycznia. Narazie sprawdza sie idealnie. Mam w nim dysk Segatea 40 GB i sprawdza sie doskonale. Glownie sluzy jakos dysk zewnetrzny przy kompie, ale jak trzeba gdizes wyjsc robic zdjecia to odlaczam go i zawsze jest naladowany. Nie mam problemow z transferami a to czy przegrywajac 1Gb o -+1 nierobi mi roznicy. Osobiscie polecam.

Początki nałogu Awatar czajna
    Miasto
    Rybnik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Chettah Zobacz posta
    W moim OTG padło zasilenia po roku - do wyrzucenia Wezmę teraz chyba digimate III+
    Eee tam... Kupujesz baterie z Nokii (nie jestem pewien ale coś ala z 3310), rozbierasz OTG, wymieniasz, lutujesz i masz prawie nówke
    30D+BG-E2; T12-24/4; T28-75/2,8; C70-200/4L; C430EX II; GP324C + M488RC2; Computrekker AW i kilka GB na kartach

Początki nałogu Awatar 1507
    Miasto
    Zduńska Wola

Domyślnie

a są fotobanki z dyskiem wbudowanym ?

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów