Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 39 z 39

Wątek: [BATTLE] z WOODSTOKU 2006. Kto podejmie wyzwanie??

Domyślnie

Na woodstoku nie ma się czego bać bo dresy unikają tej imprezy .

Ps. Jak dostałeś Akredytację ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hjagien
    Ps. Jak dostałeś Akredytację ?

Trzeba było wysłać do WOŚP formularz o akredytacje z pieczątką redakcji. Wysyłasz i masz.

Dopiero zaczyna Awatar woland
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Mozna tez bylo nie wysylac formularza, zdecydowac sie na wjazd w ostatnim momencie, na miejscu pokazac legitymacje i dostac akredytacje

Pełne uzależnienie Awatar liquidsound
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Jak ktos sie boi kurzu, pogujacych oraz blota i przemocy to polecam love parade w Belinie. Tam zadne z tych zjawisk nie wystepuje (nie mowie ze przemoc jest na woodstock'u) a jest mnostwo ciekawych tematow do zdjec. Ja w przyszlym roku sie wybieram. Sorrki za OT
    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Poland / Bytom

Domyślnie Szalejcie za mlodu

Cytat Zamieszczone przez Il fuoco
    a ja gratuluję odwagi że zabrałeś tam sprzęt...
    i gratuluję odwagi że tam pojechałeś - zwłaszcza jak patrzę na Twoje zdjęcia.
    peace&love itp. swoją drogą ale to wygląda jak jeden wielki burdel/syf + dużo głośnej muzyki - brakuje tylko szczurów błotnych chociaż jakiś facet też pływał w tym syfie...
    a zdjęcia 1sza klasa.brawo.utwierdziły mnie w tym żeby nigdy tam nie pojechać.
    Zgadzam sie impreza wyglada raczej podrzednie. Ale ja to stary dziadek jestem 30 na karku. Jednakze mam taka refleksje jesli chcecie tam jechac to jedzcie jak jestescie mlodzi bo pozniej nie bedzie czasu. Za moich czasow popularna byla love parade w berlinie (wiem nie te klimaty). Odkladalem wyjazd na potem az sie zestarzalem imprezke zamkneli. W tym roku pojechalem na mistrzostwa do niemiec za calkiem niezla kase (1500 za dwa dni) i nie zaluje drugiej takiej szansy juz nie bede mial.
    Canon 350D + Tamron 17-50 2.8, Lampa 430 EX, Battery Gripp, Sigma 70-300 DG APO, Kingston 1GB x 3, Canon 50mm f/1,8

Bywalec Awatar MarcinekP
    Miasto
    Kostrzyn nad Odrą

Domyślnie

Witam,
    na wooodstock nie potrzeba żadnej akredytacji jeżeli nie robicie zdjęc na potrzeby żadnej redakcji i nie działacie w imieniu żdanej organizacji.

pozdrawiam
    ___
    Canon

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Il fuoco
    a ja gratuluję odwagi że zabrałeś tam sprzęt...
    i gratuluję odwagi że tam pojechałeś - zwłaszcza jak patrzę na Twoje zdjęcia. peace&love itp. swoją drogą ale to wygląda jak jeden wielki burdel/syf + dużo głośnej muzyki - brakuje tylko szczurów błotnych chociaż jakiś facet też pływał w tym syfie...
    Ej no Il Fuoco, nie bądź taki drugi Giertrych. Nie wszystkim odpowiadają 'kinderbale' w remizie, a prawie 200k ludzi nie może się mylić.
    Sam nigdy nie byłem, ale jak będzie z kim dzieci zostawić to się wybiorę

Cytat Zamieszczone przez zabol
    Darmowa kawa, herbata i ciastka. Dostęp do netu i prądu. Tv w biurze prasowym z relacją na żywo z kamer. TV z wydaniami dzienników wszystkich stacji telewizyjnych. Konferencja prasowa z każdym wykonawca po koncercie. Organizacja imprezy naprawde super.
    Heh, to mnie zaskoczyłeś....
    Naprawdę taki wypas?
    Ciąg xxx sztuk TOI-TOI'ów robi wrażenie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    Rzeczywiście świetne fotki. Gratuluje

Edit: A gdzie gołe panienki?
    Fotki bardzo bardzo. Rozesłałem po znajomych.
    Panienek nie musisz pokazywać bo brudnych nie lubie :P

Cytat Zamieszczone przez hjagien
    Na woodstoku nie ma się czego bać bo dresy unikają tej imprezy .
    Ciekawe kiedy dresy zorganizują imprezę na taką skalę. Fajnie by było.
    Mógłby być ciekawy bilans. 200k dresów wyjechało, 200k... nie wróciło*

PS. BTW, te Stop DRUGS to przecież ściema chyba, co nie?
    Ktoś w to wierzy? :rolleyes:

* czyt. z(a)ginęło

Początki nałogu Awatar woyd
    Miasto
    Dębno

Domyślnie

Hej

aktualne jeszcze to wyzwanie ??/ Dawno nie zaglądałerm to i przegapiłem temat.

Kilka moich propozycji:

I kilka z koncertu 2 TM 2,3

Reszta do obejrzenia tu: http://woyd.foxnet.pl/woodstock2006
    Ostatnio edytowane przez woyd ; 15-08-2006 o 22:34

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

Początki nałogu Awatar woyd
    Miasto
    Dębno

Domyślnie

Dodam jeszcze tylko, że w tym roku zrobiłem dużo mniej zdjęć - głównie za sprawą wszechobecnego kurzu W piątek musiałem odkurzać aparat - tak był zawalony. Na szczęscie nic nie dostało się do środka, a 300D do najszczelniejszych przecież nie należą..

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów