Zamieszczone przez Sibil
Fotografowanie i słuchanie dobrej muzy.
Zamieszczone przez Sibil
Fotografowanie i słuchanie dobrej muzy.
M50 | EF-M 22 | EF-M 15-45 | Canon Mount adapter EF-EOS M
20D | EF-S 18-55 | T 28-75/2.8 | EF 50/1.8 | EF-S 60/2.8 macro | EF 70-200/4L
580EXII
055XPROB | 488rc2
Dokładnie. Wszyscy mówią że same ćpuny i żule tam jadą i że jest niebezpiecznie ale trzeba tam pojechać żeby się przekonać jak tam jest. Nie ma sięczego obawiać.Byłem na woodstoku pierwszy raz i jestem pozytywnie zaskoczony.
dodam do tego że jest jeszcze naprawdę profesjonalan obsługa medyczna. Także nie ma się czego bać a wszystkie złe mity o przystanku to tylko mity. Nie wyobrażam sobie bezpieczniejszego miejsca gdzie jest blisko 200 tyś osób. Jest tam bezpieczniej niż w niejednym mieście.
dlaczego nie widać tego na zdjęciach?
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
uważasz że ludzie skaczący w pogo są niebezpieczni?? nie fotografowałem obsługi medycznej, czy ochrony bo myśle że bawiący sie woodstokowicze to lepszy temat.
ciężko jest wydawać osądy skoro się tam nie było, prawda?
ps. dodałem 4 nowe fotosy do galerii
http://zabol.harcowka.net/bloog/wood.html
niewiem czy są niebezpieczni bo takich nie znam.
no właśnie nie ciężko.
mam na myśli to, że zdjęcia (oczywiście tylko niektóre) pokazują raczej jakieś ekstremalne zachowania na podstawie których budujemy a przynajmniej ja buduję sobie obraz (fałszywy jeśli wziąć pod uwagę Twoje i innych ludzi których znam a którzy tam bywają) tego festiwalu...
p.s. nevermind bo jak każdy z nas na takich imprezach szukamy ujęć niezwykłych, niecodziennych i wogóle czegoś "innego"...
normalka![]()
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
A ja bywalem od samego poczatku - kocham przystanek - zawsze sie swietnie baawilemZamieszczone przez TomS
Nie wiesz co tracisz - przystanek trzeba zaliczyc. Jest wspaniale- niesamowicie (dawno dawno temu mialem wlosy dlugie na 101 cm i brode na 28cm). Zawsze czulem sie bezpiecznie.Zamieszczone przez Il fuoco
Zgadzam sie z kolegami, na miejscu mozna czuc sie bezpiecznie. Bylem tam tylko pare godzin, ponizej link do paru moich fotek:
http://www.newman.neostrada.pl/wood/index.html
BRAWO!
w kategorii konkursu- dla mnie remis.
swoją drogą czas jakby się zatrzymał- przypomina mi się Jarocin sprzed paaaaaru lat... i oczywiście jak najbardziej polecam tą imprezę.
JanP
od Smieny przez Zenitha do Canona
Stare dobre czasy. Bywalismy na tych samych koncertachZamieszczone przez JanP
(jeszcze metalmania, straszydlo i inne, Dynamo) - to byly czasy