Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 42 z 42

Wątek: Znowu mi rece opadły.

Początki nałogu
    Miasto
    Wars i Sawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK
    Zdecydowanie obstawiam, ze powinni zajac sie czyms innym bardziej pozytecznym dla wiekszosci ludzi... Na przyklad uproszczeniem podatkow aby nie przeszkadzaly.
    Ja też jestem za tym. Tylko jak się dziś dowiedzieliśmy z gazet ... emeryci nam umrą z głodu, bo brakuje dla nich pieniędzy ... co więcej, jestem prawie pewien, że na moją emeryturę też zabraknie (jeśli do tego czasu ten"system" wytrzyma) a będzie to za jakieś 30 kilka lat... Mam emigrować ? Wybrać Platformę, SLD ? Czy wypowiedzieć wojnę USA i się zaraz poddać, niech nas okupują ?

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Quadrifoglio
    Ja też jestem za tym. Tylko jak się dziś dowiedzieliśmy z gazet ... emeryci nam umrą z głodu, bo brakuje dla nich pieniędzy ...
    To nie ma nic wspólnego z obniżeniem podatków.

co więcej, jestem prawie pewien, że na moją emeryturę też zabraknie (jeśli do tego czasu ten"system" wytrzyma) a będzie to za jakieś 30 kilka lat...
    A to z kolei jest prawo przyrody. System emerytalny musi się załamać, takie sprzężenia zwrotne wytwarza. Np. w Polsce wiek emerytalny mężczyzn jest wyższy niż średnia życia. Płacisz całe życie, zeby potem umrzeć w spokoju przed emeryturą?

Wybrać Platformę, SLD ? Czy wypowiedzieć wojnę USA i się zaraz poddać, niech nas okupują ?
    Przecież ani PO ani SLD nie mają zamiaru rozwalić zusu i przymusu ubezpieczeń. Choćby dlatego że to niezgodne z europejskimi normami
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów