Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Jaki program do obrobki zdjec dyplomowych.

Mieszany widok

jcus
    Guest

Domyślnie Jaki program do obrobki zdjec dyplomowych.

Chcialbym wprowadzic w moim punkcie ksero drukowanie zdjec dyplomowych, co do sprzetu i zdolnosci to mysle ze sobie poradze jednak nie moge znalesc jakiegos prostego programu do obrobki takich zdjeci, do wykadrowania na dany format zdjecia, czy to bedzie dyplomowe czy paszportowe. W normalnych warunkach takie kadrowanie robie w PS, jednak tu bedzie mi zalezalo na czasie, bo w pewnym okresie moze byc tloczno

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Pobaw się w PS'ie. Jak opanujesz pewne czynności to szybko to zrobisz.
    Druga sprawa to legalność oprogramowania. Bo może to dla ciebie istotne.
    Wtedy muszą Ci koledzy polecić coś innego - tańszego; chyba, że cena nie gra roli - ale nie sądzę.

Pozdro!

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jcus
    Chcialbym wprowadzic w moim punkcie ksero drukowanie zdjec dyplomowych, co do sprzetu i zdolnosci to mysle ze sobie poradze jednak nie moge znalesc jakiegos prostego programu do obrobki takich zdjeci, do wykadrowania na dany format zdjecia, czy to bedzie dyplomowe czy paszportowe. W normalnych warunkach takie kadrowanie robie w PS, jednak tu bedzie mi zalezalo na czasie, bo w pewnym okresie moze byc tloczno
    A przewrotnie zapytam czy wogóle potrzebne jest kadrowanie. Może prościej ustawić aparat tak, żeby wychodziło dobrze i po kłopocie. Mała akcja w PS na drobne wyostrzenie, kontrast itp. i tyle...

Janusz

Zablokowany Awatar mmsza

Domyślnie

Z tego co mi wiadomo taki program jest dostarczany za free z byle jaką drukarką termosublimacyjną za 190 zł (np CP400).

app3
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jcus

Na Allegro sprzedawanych było za grosze kilka takich programów.
    Większość jednak do bani (miniLab, Legitki, itd.)
    Ten Jedyny ktory spełnił wszystkie moje oczekiwania i jest równie dobry
    jak sprzedawany z HITI program InDeshire (czy podobnie już nie pamiętam) nosi nazwę PhotoStudio i jego autorem jest gościu do którego mail podaję:
    nandou@o2.pl.
    Na Allegro sprzedawał je po 9,99 PLN pod Nickiem: tomekka ,ale że wysyłał program mailem a nie na płycie konto mu zawiesili.
    Troszkę później wrzucę tu kilka zrzutów ekranowych tego programu.

W każdym razie program rewelka i de facto całość sorowadza się do kilku
    kliknięć w tym kadrowanie i podstawowa korekta fot. Plik wynikowy JPG
    w rozdzielczości 300 czy 400 DPI, wybór formatu zdjęcia , rodzaju zdjęcia itd
    zresztą będzie to na zrzutach

app3
    Guest

Domyślnie

Zrzuty wrzuciłem tu:

http://www.francuskibez.republika.pl

Początki nałogu Awatar shaqi
    Miasto
    Wodzisław Śl.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez app3 Zobacz posta
    Na Allegro sprzedawanych było za grosze kilka takich programów.
    Większość jednak do bani (miniLab, Legitki, itd.)
    Ten Jedyny ktory spełnił wszystkie moje oczekiwania i jest równie dobry
    jak sprzedawany z HITI program InDeshire (czy podobnie już nie pamiętam) nosi nazwę PhotoStudio i jego autorem jest gościu do którego mail podaję:
    nandou@o2.pl.
    Na Allegro sprzedawał je po 9,99 PLN pod Nickiem: tomekka ,ale że wysyłał program mailem a nie na płycie konto mu zawiesili.
    Troszkę później wrzucę tu kilka zrzutów ekranowych tego programu.

W każdym razie program rewelka i de facto całość sorowadza się do kilku
    kliknięć w tym kadrowanie i podstawowa korekta fot. Plik wynikowy JPG
    w rozdzielczości 300 czy 400 DPI, wybór formatu zdjęcia , rodzaju zdjęcia itd
    zresztą będzie to na zrzutach
    kontaktowale sie na ten email ale nikt nie odpowiada

jest mozliwosc aby stworzyc sobie w psie czy tez elemencie ksztalt kadrowania zgodny z szablonem z mswia

za kazdym razem wlanczam miarke i licze mm czy sie zgadzaja jest to dosc uciazliwe
    Amator. Minolta 7+akcesoria, Canon 20D+ EF-S 18-55 II USM, EF-S 17-85IS, EF 50 1.8, M42 System+ Speedlights580EX. Dodatkowo 3lampy studyjne 200Ws.
    Moje gnioty http://www.fotopozytyw.prv.pl
    A tu mój główny profil działalności http://www.mepia.pl

Miasto
    Wrocław

Domyślnie

rowniez polecam photostudio

Uprawnienia umieszczania postów