Strona 8 z 33 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 324

Wątek: Następca Nikona D70 ;)

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mkwiek
    uparcie twierdzenie wszystkich uzytkowników CB, że Canon jest we wszystkim lepszy od Nikona.
    Masz jakikolwiek link na poparcie takiej absurdalnej tezy?
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Bywalec Awatar fICHU
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

kolejne "materialy prasowe"

http://web.wenxuecity.com/BBSView.ph...y&MsgID=120535

pozdrawiam.
    f.
    (czy ONI sie czuja tak jak MY przed premiera 30D? )
    7D, 30D, C17-40/4L, C24-105/4LIS, C70-300/4-5.6IS, T28-75/2.8, 580EX.II; KM DiMAGE Z3; Praktica L
    Mój śmietnik

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    Masz jakikolwiek link na poparcie takiej absurdalnej tezy?
    Nie zrozu mnie źle - wystarczy, że pojawia się info o nowyn nikonie - i od razu śmiech na sali bo to tylko nikon. W wielu wątkach wiele osób naśmiewa się z nikona. Nie będe tego popierał żadnym linkiem bo nawet mi się tego nie chce szukać. Wystarczy czytać regularnie forum by zauważyć taką tendencję
    ale z drugiej strony - nikonowcy naśmiewają się z 350d i to w sumie takie koło zamknięte

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Zwróć uwagę, że pół naszego forum również naśmiewało się z 30d.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Bywalec Awatar fICHU
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

nie od dzisiaj wiadomo, ze marka uzytkowanego sprzetu dla niektorych moze stac sie religia.

nie jest tajemnica, ze i nikon ma pare fajnych ficzerow w swoich zabawkach.
    kumpel z pracy, ktory kupil dosc niedawno 70s dal mi go do rak... i da sie tego uzywac, chociaz juz bym nawet nie myslal o zmianie systemu.
    Jesli "d90" ma byc co najmniej tak dobry, to wszystkiego dobrego nikoniarzom i tyle.

ja bym tylko poprosil, by canon ruszyl dupe i w odpowiedzi na nowa puszke N dal chociaz Kit Mark III. odpowiednik kita od 70s. trzymajac tego w/w nikona naprawde zazdroscilem kumplowi tego szkla...

pozdrawiam
    f.
    7D, 30D, C17-40/4L, C24-105/4LIS, C70-300/4-5.6IS, T28-75/2.8, 580EX.II; KM DiMAGE Z3; Praktica L
    Mój śmietnik

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    Zwróć uwagę, że pół naszego forum również naśmiewało się z 30d.
    Tego nie zauważyłem, ale możę przesadzam z tym wszystkim. Słuchaj, mam kilku kumpli, którzy mają Canona i nawet nie mieli Nikona w rękach a już mają o nim wystawioną negatywną ocenę. Syf, badziewie i takie tam. Ja mam zdanie, że najpierw trzeba coś samemu zobaczyć, aby móc o nim wystawiać tak negatywne opinie.

ale nie ważne - może już jestem przeczulony na ten temat. Wracając do tematu wątku:
    dla mnie dużą zmianą w następcy d70s będzie wreszcie normalna migawka. Nie jakaś hybrydowa. Mam nadzieję, że taką wstawią! Większa matryca, migawka i np. ISO 100 i mniejsze szumy i już jest bardzo dobry aparat, z którego nikt nie powinien się śmiać!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fICHU
    kolejne "materialy prasowe"
    Fake. Pomijając zupełnie inny kształ (wbudowana lampa - teraz prawie taka, jak w Canonie ) to pewnym już nieomalże, że nazywać się będzie D80. Tak więc będzie to puszka dla zaawansowanego amatora - o ile nomenklatura z analoga jest adekwatna do cyfrowej linii.
    Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=

Początki nałogu
    Miasto
    Wars i Sawa

Domyślnie

Tego nie zauważyłem, ale możę przesadzam z tym wszystkim. Słuchaj, mam kilku kumpli, którzy mają Canona i nawet nie mieli Nikona w rękach a już mają o nim wystawioną negatywną ocenę. Syf, badziewie i takie tam. Ja mam zdanie, że najpierw trzeba coś samemu zobaczyć, aby móc o nim wystawiać tak negatywne opinie.

ale nie ważne - może już jestem przeczulony na ten temat. Wracając do tematu wątku:
    dla mnie dużą zmianą w następcy d70s będzie wreszcie normalna migawka. Nie jakaś hybrydowa. Mam nadzieję, że taką wstawią! Większa matryca, migawka i np. ISO 100 i mniejsze szumy i już jest bardzo dobry aparat, z którego nikt nie powinien się śmiać!
    Z D70 nikt nie powinien się śmiać, nie raz spodobały mi się fotki z tego sprzętu, natomiast D50 fotografuje np. ten Pan:
    http://www.obiektywni.pl/autorzy/autor-1983-0-0-0-0.php
    i jak na mój gust, nieźle to robi. Więc ograniczenia sprzętowe
    ograniczeniami ale zdjęcia robi człowiek.

Początki nałogu Awatar shaqi
    Miasto
    Wodzisław Śl.

Domyślnie

a jakie to ma znaczenie? Zawodowiec zrobi dobre zdjęcie canonem i nikonem.
    Znasz takie powiedzenie: "Pokaż mi swoje zdjęcia, a nie aparat"?
    dla mnie jeszcze śmieszniejsze jest uparcie twierdzenie wszystkich uzytkowników CB, że Canon jest we wszystkim lepszy od Nikona.
    nie mow takich rzeczy

ja maze o puszce d200 z matryca od canona

to by bylo idealne polaczenie

body nikona 200`ka jest genialne ale matryca i procesor to syf od 800 do góry
    Amator. Minolta 7+akcesoria, Canon 20D+ EF-S 18-55 II USM, EF-S 17-85IS, EF 50 1.8, M42 System+ Speedlights580EX. Dodatkowo 3lampy studyjne 200Ws.
    Moje gnioty http://www.fotopozytyw.prv.pl
    A tu mój główny profil działalności http://www.mepia.pl

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaqi
    ja marze o puszce d200 z matryca od canona
    Może są jakieś firmy tuningowe co przerabiają; nic tylko poszukać i mieć na to kasę

Strona 8 z 33 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów