Pokaż wyniki od 271 do 280 z 324

Wątek: Następca Nikona D70 ;)

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eko-mar Zobacz posta
    Wtej dyskusji niektórzy wogóle nie powinni uczestniczyć ze względu na na brak merytorycznego podejścia....osobiście najbardziej lezy mi wypowiedź jednego gościa, kóry stwierdził, że aby ocenić, porównać...trzeba pomacać, pobawić się, przetestować (to oczywiście moja analogia tej wypowiedzi). Ja sam użytkuję sprzęt Canona i Nikona i nigdy nie przyszło mi do głowy tak bezmyślnie krytykować sprzęt jednej czy drugiej firmy. A tak na marginesie to podobał mi sie jeden z postów, a dokładniej "reklama" w wykonaniu Czornego....gość ma klasę i poczucie humoru.
    Ale nikt Cię (z całym szacunkiem:-)) nie prosił tu o recenzowanie tego wątku. Na tym forum każdy pisze co myśli i nie ma jedynie słusznych wypowiedzi i sposobu podejścia :smile:. Ja nie wiem też co jest złego w tym, że jednemu sie podoba tylko C, drugiemu N itd:-D.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 07-09-2006 o 03:54
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów