Strona 14 z 28 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 324

Wątek: Następca Nikona D70 ;)

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czornyj
    Kolekcjoner, to spekulacja - po prostu tak było z D100 i D70.
    Wiesz może i tak ale jeśli to prawda z tym 4.5 kl/s to raczej ta sama matryca co w D200. Wtedy mogliby kilka rzeczy poprawić i rzeczywiście jakość obrazu może być lepsza:rolleyes:.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Gdyby jedynym czynnikiem decydujacym o wyborze aparatu byla jakosc obrazu to na bank ludzie kupowali by Sigmy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha
    Gdyby jedynym czynnikiem decydujacym o wyborze aparatu byla jakosc obrazu to na bank ludzie kupowali by Sigmy
    true, jeszcze kupię jakiegoś foveona z recyklingu
    | http://www.wizjer.net | dobre chęci i żadne umiejętności | body xxD na końcu i kilka szkieł USM IS coś tam w plecaku a ostatnio częściej w torbie | lampę ze statywem, filtry też mam, bo pisali, że tak trzeba |

Domyślnie

Moim zdaniem lamerzy, ktorze beda kupowac pierwsze lustro wybiora sony. Dlaczego? Bo ma jezyk POLSKI i to dla nich bedzie baaaaaaardzo wielko plus, tak mi sie wydaje

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Jakoś to nowe cacuszko Nikona wygląda na produkt mocno budżetowy. Matryca jak w D200 ale pomysł z kartami SD zaczernięty z D50 i kompaktów. Pytanie jaki będzie wizjer, AF etc. Od Nikoniarzy wiem, że się cieszą na nowy produkt, ciekaw jestem jak odpowie Canon. W mojej opinii nadal 30D będzie lepszym wyborem niż D80. Jednak zobaczymy jak będzie dostępny nowy produkt N.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mac
    W mojej opinii nadal 30D będzie lepszym wyborem niż D80. Jednak zobaczymy jak będzie dostępny nowy produkt N.
    Ja bym chciał żeby D80 był naprawdę dobry, może wtedy Canon da jakiś upgrade firmware do 30D. Marzenia....

Domyślnie

... niektórzy klienci kupują Nikona, oczywiście szanujemy ich ...

Początki nałogu Awatar shaqi
    Miasto
    Wodzisław Śl.

Domyślnie

czytaliscie ile canon zarobil w pierwszym kwartale!!!

ponad 800milonow $
    a nikon???
    daleko za plecami

canon nawet oddechu nie poczul

niech sie cos zmieni

a i ktos gadal ze canon musi zarabiac na szklach i body zeby nowe tworzyc
    ale czy asz tyle musi zarabiac na tym
    czy raczej prezes i akcjonariusze mogli sobie wyplacic milionowe dywidenta?!?
    Amator. Minolta 7+akcesoria, Canon 20D+ EF-S 18-55 II USM, EF-S 17-85IS, EF 50 1.8, M42 System+ Speedlights580EX. Dodatkowo 3lampy studyjne 200Ws.
    Moje gnioty http://www.fotopozytyw.prv.pl
    A tu mój główny profil działalności http://www.mepia.pl

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaqi
    czytaliscie ile canon zarobil w pierwszym kwartale!!!

ponad 800milonow $
    a nikon???
    daleko za plecami
    ale czy byla tam info o tym ze te 800mln $ zarobil na sprzecie foto ? bo jeszcze sa kopiarki, drukarki i inne urzadzenia biurowo-drukujace, tudziez podejrzewam ze dzialaja tez i w innych dziedzinach, wiec ciekawe ile z tych 800mln $ wpadlo z dzialu foto ? moze ktos ma takie info ?
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Obroty Canona z branży foto (liczone razem z kamerami i optyką do nich) to ok. 12% w zeszłym roku. Czyli branża foto to jakieś zaledwie kilka % całych obrotów firmy i spada (ich udział w całości). Na giełdach firma canon nie jest nawet wymieniana jako firma zajmująca się działką foto. Dokładnie ich dochody w I kwartale to 942 mln$ ze wszystkich działów - wzrost 16% w stosunku do analogicznego okresu w zeszłym roku /te ostatnie dane należałoby sprawdzić - jak ktoś ma ochotę :-D/.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 29-07-2006 o 07:45
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 14 z 28 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów