Wiesz może i tak ale jeśli to prawda z tym 4.5 kl/s to raczej ta sama matryca co w D200. Wtedy mogliby kilka rzeczy poprawić i rzeczywiście jakość obrazu może być lepsza:rolleyes:.Zamieszczone przez czornyj
Wiesz może i tak ale jeśli to prawda z tym 4.5 kl/s to raczej ta sama matryca co w D200. Wtedy mogliby kilka rzeczy poprawić i rzeczywiście jakość obrazu może być lepsza:rolleyes:.Zamieszczone przez czornyj
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Gdyby jedynym czynnikiem decydujacym o wyborze aparatu byla jakosc obrazu to na bank ludzie kupowali by Sigmy![]()
true, jeszcze kupię jakiegoś foveona z recyklinguZamieszczone przez Czacha
![]()
| http://www.wizjer.net | dobre chęci i żadne umiejętności | body xxD na końcu i kilka szkieł USM IS coś tam w plecaku a ostatnio częściej w torbie | lampę ze statywem, filtry też mam, bo pisali, że tak trzeba |
Moim zdaniem lamerzy, ktorze beda kupowac pierwsze lustro wybiora sony. Dlaczego? Bo ma jezyk POLSKI i to dla nich bedzie baaaaaaardzo wielko plus, tak mi sie wydaje
Jakoś to nowe cacuszko Nikona wygląda na produkt mocno budżetowy. Matryca jak w D200 ale pomysł z kartami SD zaczernięty z D50 i kompaktów. Pytanie jaki będzie wizjer, AF etc. Od Nikoniarzy wiem, że się cieszą na nowy produkt, ciekaw jestem jak odpowie Canon. W mojej opinii nadal 30D będzie lepszym wyborem niż D80. Jednak zobaczymy jak będzie dostępny nowy produkt N.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Ja bym chciał żeby D80 był naprawdę dobry, może wtedy Canon da jakiś upgrade firmware do 30D. Marzenia....Zamieszczone przez Mac
... niektórzy klienci kupują Nikona, oczywiście szanujemy ich ...![]()
czytaliscie ile canon zarobil w pierwszym kwartale!!!
ponad 800milonow $
a nikon???
daleko za plecami
canon nawet oddechu nie poczul
niech sie cos zmieni
a i ktos gadal ze canon musi zarabiac na szklach i body zeby nowe tworzyc
ale czy asz tyle musi zarabiac na tym
czy raczej prezes i akcjonariusze mogli sobie wyplacic milionowe dywidenta?!?
Amator. Minolta 7+akcesoria, Canon 20D+ EF-S 18-55 II USM, EF-S 17-85IS, EF 50 1.8, M42 System+ Speedlights580EX. Dodatkowo 3lampy studyjne 200Ws.
Moje gnioty http://www.fotopozytyw.prv.pl
A tu mój główny profil działalności http://www.mepia.pl
ale czy byla tam info o tym ze te 800mln $ zarobil na sprzecie foto ? bo jeszcze sa kopiarki, drukarki i inne urzadzenia biurowo-drukujace, tudziez podejrzewam ze dzialaja tez i w innych dziedzinach, wiec ciekawe ile z tych 800mln $ wpadlo z dzialu foto ? moze ktos ma takie info ?Zamieszczone przez shaqi
EOS x2, sloik x5, blyskotki x6
Obroty Canona z branży foto (liczone razem z kamerami i optyką do nich) to ok. 12% w zeszłym roku. Czyli branża foto to jakieś zaledwie kilka % całych obrotów firmy i spada(ich udział w całości). Na giełdach firma canon nie jest nawet wymieniana jako firma zajmująca się działką foto. Dokładnie ich dochody w I kwartale to 942 mln$ ze wszystkich działów - wzrost 16% w stosunku do analogicznego okresu w zeszłym roku /te ostatnie dane należałoby sprawdzić - jak ktoś ma ochotę
:-D/.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 29-07-2006 o 07:45
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner