Strona 17 z 33 PierwszyPierwszy ... 7151617181927 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 324

Wątek: Następca Nikona D70 ;)

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Matko Boska.. co wy z tymi SD?! Ludzie nie maja sie czeg czepiac.. Cieszcie sie ze nie bedzie na Memorysticki

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha
    (...) .. Cieszcie sie ze nie bedzie na Memorysticki
    Łoj.. to prawda !
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar Richie
    Miasto
    Nowy Tomyśl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha
    Cieszcie sie ze nie bedzie na Memorysticki
    Memorystick?Kto wie,jeśli Sony pochłonie kolejne firmy to możemy się wszystkiego spodziewać
    Richie
    FF + stałki + błyskotka

MOJE PLFOTOMOJE FOTOMOTYWY

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Richie
    Memorystick?Kto wie,jeśli Sony pochłonie kolejne firmy to możemy się wszystkiego spodziewać
    Ależ oni nawet w Alfie dali CF, do memorystic pro jest adapter.
    A, po za tym to kogo by oni mieli pochłonąć?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec Awatar Klosiu
    Miasto
    Tarnów/Kraków

Domyślnie

zdajecie sobie sprawe ze nastukaliscie wiecej postow o D80 niz my u siebie ?

moze zamiast ubijac piane i bezsensownie tracic kolejne Gb transferu warto isc porobic zdjecia ?
    5d II | 50/1.4 | T 28-75/2.8

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Klosiu
    (...) moze zamiast ubijac piane i bezsensownie tracic kolejne Gb transferu warto isc porobic zdjecia ?
    To idź robić zdjęcia przecież w tym Ci chyba nie przeszkadzamy:rolleyes: :grin:!
    Kapitan Wagner

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Klosiu
    zdajecie sobie sprawe ze nastukaliscie wiecej postow o D80 niz my u siebie ?

moze zamiast ubijac piane i bezsensownie tracic kolejne Gb transferu warto isc porobic zdjecia ?

Chyba wyroby Canona nie sa az tak interesujace dla Kolegow tutaj :-D

A swoja droga to zastanawiajace, z czego bierze sie na CB ten ogromny kompleks Nikona i przymus nieustannego wyszydzania i utwierdzania sie w poczuciu wlasnej wartosci.

Na innych forach sprzetowych tez to wprawdzie wystepuje, ale w kilkakrotnie nizszym natezeniu.

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wrona
    Chyba wyroby Canona nie sa az tak interesujace dla Kolegow tutaj :-D
    Dyskusja toczy się także w kontekście odpowiedzi Canona na D80, to nie jest tylko bicie piany.

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM
    Dyskusja toczy się także w kontekście odpowiedzi Canona na D80, to nie jest tylko bicie piany.
    Odpowiedzi nie bedzie, jest rzecza powszechnie znana, ze puszek Canon robic nie umie, natomiast matryce sa wprawdzie niezle, ale na razie Canon doszedl do sciany i nie jest w stanie zrobic sensora z cropem 1,6 z wieksza iloscia pikseli bez spadku jakosci obrazu, dlatego mamy "przelomowy" 30D z matryca z 20D.

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wrona
    Odpowiedzi nie bedzie, jest rzecza powszechnie znana, ze puszek Canon robic nie umie, natomiast matryce sa wprawdzie niezle, ale na razie Canon doszedl do sciany i nie jest w stanie zrobic sensora z cropem 1,6 z wieksza iloscia pikseli bez spadku jakosci obrazu, dlatego mamy "przelomowy" 30D z matryca z 20D.
    No proszę cię, nie pisz takich rzeczy. 30D nie miał być przełomowy, tylko najwięksi optymiści stawiali na matrycę 10MP. Aparat został tak wypozycjonowany i teraz można tylko patrzeć co robi konkurencja. Technologia matrycy z 20D jest na tyle dobra że bez trudu mogli na niej zrobić 10-12MP o jakości >= tej z D200. Ja osobiście wolę całkiem niezłe i w pełni używalne ISO1600 na 8MP niż taki koszmar jaki wychodzi na ISO1600 z D200 i 10MP.

Strona 17 z 33 PierwszyPierwszy ... 7151617181927 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów