Matko Boska.. co wy z tymi SD?! Ludzie nie maja sie czeg czepiac.. Cieszcie sie ze nie bedzie na Memorysticki![]()
Matko Boska.. co wy z tymi SD?! Ludzie nie maja sie czeg czepiac.. Cieszcie sie ze nie bedzie na Memorysticki![]()
Łoj.. to prawdaZamieszczone przez Czacha
!
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Memorystick?Kto wie,jeśli Sony pochłonie kolejne firmy to możemy się wszystkiego spodziewaćZamieszczone przez Czacha
![]()
Ależ oni nawet w Alfie dali CF, do memorystic pro jest adapter.Zamieszczone przez Richie
A, po za tym to kogo by oni mieli pochłonąć?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
zdajecie sobie sprawe ze nastukaliscie wiecej postow o D80 niz my u siebie ?
moze zamiast ubijac piane i bezsensownie tracic kolejne Gb transferu warto isc porobic zdjecia ?
5d II | 50/1.4 | T 28-75/2.8
To idź robić zdjęcia przecież w tym Ci chyba nie przeszkadzamy:rolleyes: :grin:!Zamieszczone przez Klosiu
Kapitan Wagner
Zamieszczone przez Klosiu
Chyba wyroby Canona nie sa az tak interesujace dla Kolegow tutaj :-D
A swoja droga to zastanawiajace, z czego bierze sie na CB ten ogromny kompleks Nikona i przymus nieustannego wyszydzania i utwierdzania sie w poczuciu wlasnej wartosci.
Na innych forach sprzetowych tez to wprawdzie wystepuje, ale w kilkakrotnie nizszym natezeniu.
Dyskusja toczy się także w kontekście odpowiedzi Canona na D80, to nie jest tylko bicie piany.Zamieszczone przez wrona
Odpowiedzi nie bedzie, jest rzecza powszechnie znana, ze puszek Canon robic nie umie, natomiast matryce sa wprawdzie niezle, ale na razie Canon doszedl do sciany i nie jest w stanie zrobic sensora z cropem 1,6 z wieksza iloscia pikseli bez spadku jakosci obrazu, dlatego mamy "przelomowy" 30D z matryca z 20D.Zamieszczone przez MMM
No proszę cię, nie pisz takich rzeczy. 30D nie miał być przełomowy, tylko najwięksi optymiści stawiali na matrycę 10MP. Aparat został tak wypozycjonowany i teraz można tylko patrzeć co robi konkurencja. Technologia matrycy z 20D jest na tyle dobra że bez trudu mogli na niej zrobić 10-12MP o jakości >= tej z D200. Ja osobiście wolę całkiem niezłe i w pełni używalne ISO1600 na 8MP niż taki koszmar jaki wychodzi na ISO1600 z D200 i 10MP.Zamieszczone przez wrona