Strona 30 z 31 PierwszyPierwszy ... 2028293031 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 330

Wątek: Praca jako fotoreporter

Mieszany widok

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    chcesz temat zmienić?
    pragnę pozostać przy wątkowym...
    a wiecie że Dolnośląska Inicjatywa Historyczna ciągle szuka fotoreporterów...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Doktor_Zło Zobacz posta
    pragnę pozostać przy wątkowym...
    a wiecie że Dolnośląska Inicjatywa Historyczna ciągle szuka fotoreporterów...
    dobra, zeszlisny za bardzo od temetu, napisz cos wiecej o tym DIH?
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Owszem, jest nawet więcej niz jedno fajne zdjęcie
    Wciąż nie zadzwoniłbym zapytać o cene, ale zdecydowanie jest lepiej Może kwestia gustu. Nawiązując do klasycznej wojny oskarkowego z habakukiem...Twój styl jest bardziej oskarkowy, a ja wole jednak habakukowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Owszem, jest nawet więcej niz jedno fajne zdjęcie
    Wciąż nie zadzwoniłbym zapytać o cene, ale zdecydowanie jest lepiej Może kwestia gustu. Nawiązując do klasycznej wojny oskarkowego z habakukiem...Twój styl jest bardziej oskarkowy, a ja wole jednak habakukowy
    Obaj raczej robią lepsze zdjęcia ode mnie, ja znam swoją duza wadę jesli chodzi o plener, zdecydowanie za wasko kadruje, i musze to zmienic.

Adam robi fantastyczne zdjecia, razi mnie tylko ilosc zdjec B&W z ceremoni, dla mnie to pojscie na latwizne, ja praktycznie odchodze od nich calkowiecie.
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    razi mnie tylko ilosc zdjec B&W z ceremoni, dla mnie to pojscie na latwizne, ja praktycznie odchodze od nich calkowiecie.
    w dawnych latach robiąc tamronem 2.8 tez uciekało się w B/W...teraz szkoda niszczyć zdjęć.
    Mam nadzieję że pochwalisz się zdjęciami z LG -pewnie pobłyskasz dużo

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Ćwicz, ćwicz. Widać duży progres po tym updejcie. Owszem, obaj robią lepsze zdjęcia, ale jednak jakiś styl widać gdzie podążasz.
    Nie dam Ci żadnych rad, bo ani nie zrobiłem w życiu ślubu, ani nie znam się na fotografii

Rade, moge Ci dac co do samej strony. Jest brzydka i ten flash też troche dziwnie działa

Widziałem też niestety kilka koszmarków. Np. takie zdjęcie z kościoła...z głównego korytarza czy jak to się mówi w stronę ołtarza, lekko przekrzywione. Z kolorami jakbyś użył kolorowego filtru ala pseudosepia z PSa...to napewno Twoja robota?

PS. Ja bardzo lubie BW, ale rzeczywiscie...zgadzam sie co do stwierdzenia o ceremonie u habakuka

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez root Zobacz posta
    ja chyba dam podobne ogloszenie ale w innej branzy:

"praktyka - mechanika i lakiernictwo"

Jeśli chcesz rozwijać swoją pasję, jaką jest mechanika samochodowa, to po opanowaniu napraw samochodu ................ (tu kazdy wstawia marke swojego auta) żadne problemy nie będą stanowiły problemu dla Ciebie.

Co oferujemy:

- Ciekawe i rozwojowe stanowisko
    - Możliwość zdobycia cennego doświadczenia
    - Dającą satysfakcję praktykę w młodym, ambitnym zespole
    - Dla najbardziej aktywnych formę wynagrodzenia niefinansowego (darmową jazdę naprawionym autem po parkingu, oczywiscie po napelnieniu baku paliwem za własną kasę)

Praktyki trwają 1,2 lub 3 miesiące, są bezpłatne i mogą odbywać się z jednym bądź wieloma różnymi markami aut (wszak moi znajomi też mają samochody wymagające drobnych napraw)

Oczekiwania wobec kandydatów:

- Posiadanie własnych narzędzi
    - Podstawowe zdolności z dziedziny elektryki samochodowej
    - Zdolności organizacyjne, kreatywność
    - Komunikatywność, łatwość nawiązywania kontaktów
    - Samodzielność, zdyscyplinowanie
    - Umiejętność zarządzania czasem
    skoro frajerzy (przepraszam jesli kogos urazilem) lapia sie na takie ogloszenia na fotografa to moze na inne brazne tez sie jacys frajerzy znajda?

Zablokowany
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez root Zobacz posta
    To samo jakiś czas temu było w Toruniu. Cała praktyka polega na wmawianiu Ci jak uzyskać przepustkę na imprezy (akredytacje?).
    Sprzętu Ci na pewno nie dają, PS'a też nie dostaniesz. Musisz używać swojego sprzętu.
    Sam się zdziwiłem gdy zobaczyłem 3 dziewczyny z L-kami które rzekomo te praktyki przeszły.

W Toruniu, tym anonimowym pracodawcą jest radio gra. Na pewno zapiszą Twoje imię i nazwisko na swojej stronie, ale także 2 miesiące po praktykach - zwolnią Cię....

Uzależniony

Domyślnie

Gdyby chociaż udostępniali sprzęt i biurko z PS to można by nazwać praktykami. Inaczej to każdy kwalifikujący się kandydat może sam sobie zrobić taką praktykę.

Strona 30 z 31 PierwszyPierwszy ... 2028293031 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów