Tytuł wątku mnie zastanawia - praca jako fotoreporter?
Praca jako źródło satysfakcji, praca jako symbol dojrzałości, jako zaszczyt, jako przymus, ale jako fotoreporter??
![]()
Tytuł wątku mnie zastanawia - praca jako fotoreporter?
Praca jako źródło satysfakcji, praca jako symbol dojrzałości, jako zaszczyt, jako przymus, ale jako fotoreporter??
![]()
m_o_b_y
--------------------------------------------------------
Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
Witold Gombrowicz
Ja? Ja akceptuję każdy sposób, w jaki ludzie piszą, o ile w ogóle rozumiem sens.
Może być z myślnikiem. Ale nie może być jak jest... Tytuł wątku to jednak wizytówka forum. A tu jeszcze gazeciarze się udzielają...
Purystką w każdym razie nie jestem. W niczym. No chyba że w pure nonsensie..
Dołączę jeszcze Tomka Waszczuka z GW Olsztyn...
Ostatnio edytowane przez ewa_olsztyn ; 20-06-2008 o 22:15
hahah weż tyle kaski ile Ci dają![]()
To jest bardzo , bardzo wąska tematyka więc raczej nie pochwale sie .. Wydawca sa Twoje media ... a ktore to pismo , niech zostanie dla mnie ...
Utrzymywac sie z fotografii nie mam zamiaru , ale to co zarabiam wystarcza na podroze i zabawki do robienia zdjec...
www.image-sport.net moja www
www.imagesport.digart.pl prace
www.facebook.com/imagesportnet
7D,400D/17-50 f2.8/70-200 f4L/50 f1.8II/580EXII/Tamrac Expedition7
a propos tematu: polecam artykuł "(Nie)docenione zdjęcia" w ostatnim wydaniu miesięcznika PRESS. Tekst generalnie jest o tym jak to oszczędności na działach foto dają zarobić agencjom i stockom.
Ciekawy tekst i wart przeczytania.
A tak przy okazji:
Przeciwieństwem tekstu są boczne paginki w których zaprezentowano obok siebie fotoreporterskie "nowinki techniczne": Nikon D3, C 1 Ds mark II (!!!) czy sony 350 : )))
Ostatnio edytowane przez josif ; 26-05-2008 o 09:12
Lepiej nie bo tylko zepsuje rynek.