Pokaż wyniki od 1 do 10 z 123

Wątek: karty SanDiska Ultra II - podróbki

Mieszany widok

Domyślnie

Dorobilem sie Sandiska Extreme III, aczkolwiek rozni sie on od tego prezentowanego na stronie wiec zwracam sie do was z pytaniem o oryginalnosc tej karty.
    box tyl
    box przod
    pokrowiec i karta przodem
    pokrowiec i karta tylem
    Moje uczucia sa o tyle mieszane ze udalo mi sie ja zarejestrowac na stronie Sandiska.
    pudelko z dziura

Bywalec Awatar Ciosna
    Miasto
    Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nosferat Zobacz posta
    Dorobilem sie Sandiska Extreme III, aczkolwiek rozni sie on od tego prezentowanego na stronie wiec zwracam sie do was z pytaniem o oryginalnosc tej karty.
    box tyl
    box przod
    pokrowiec i karta przodem
    pokrowiec i karta tylem
    Moje uczucia sa o tyle mieszane ze udalo mi sie ja zarejestrowac na stronie Sandiska.
    Głowy nie dam, że to oryginał, ale z zewnątrz pudełko, etui i sama karta jest identyczna, jaką kupiłem ostatnio w Digital_Warszawa. Po kupnie, wrzuciłem do czytnika, uruchomiłem HDTach, porównałem wyniki do innego SanDisk'a i już byłem spokojny :-). Dostałeś wraz z kartą RescuPro . Karte najlepiej przetestować w czytniku lub w akcji, puszczając jakąś seryjkę.
    Blog rowerowo-wyprawowy :wink:

Bywalec
    Miasto
    Boruja Kościelna

Domyślnie

Na podst. zal. fotek stwierdzam, ze to oryginalna karta Moje sa identyczne Mialem takze podrobke (niestety) i zdazylem ja sobie porownac z oryginalnymi (i fotki tez telefonem kolezanki strzelilem dla porownania ).
    ...ani krzty talentu + 1,5kg sprzetu...
    (40D + T 17-50 /f2.8 i glod na wiecej)

Uprawnienia umieszczania postów