Potwierdzam - Digital_Warszawa - kupuję u nich i jest OK
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
Ciężko stwierdzić po cenie oraz małym i nieczytelnym zdjęciu. Najlepiej o ile to możliwe poprosić sprzedawcę o przesłanie zdjęć w wyższej rozdzielczości, choć nawet i to nie gwarantuje wykrycia ewentualnej podróbki. Najlepiej zobaczyć osobiście całą zawartość pudełka, lub kupować u sprawdzonego sprzedawcy w stosunku co do którego mamy 100% pewność iż nie sprzedaje podróbek.
EOS + Speedlite
Canon EOS 5D + Canon 400D + Canon EF 17-40/4L + Canon EF 35/2 + Canon EF 50/1.4 + Canon EF 85/1.8 USM + Canon EF 70-300/4-5.6 IS + Canon Speedlite 580EX + Sandisk Extreme III 20GB + Lowepro Stealth Reporter D200AW
Galeria Thunder | ...Konica-Minolta D5D, Sony A100...
Dorobilem sie Sandiska Extreme III, aczkolwiek rozni sie on od tego prezentowanego na stronie wiec zwracam sie do was z pytaniem o oryginalnosc tej karty.
box tyl
box przod
pokrowiec i karta przodem
pokrowiec i karta tylem
Moje uczucia sa o tyle mieszane ze udalo mi sie ja zarejestrowac na stronie Sandiska.
pudelko z dziura
Głowy nie dam, że to oryginał, ale z zewnątrz pudełko, etui i sama karta jest identyczna, jaką kupiłem ostatnio w Digital_Warszawa. Po kupnie, wrzuciłem do czytnika, uruchomiłem HDTach, porównałem wyniki do innego SanDisk'a i już byłem spokojny :-). Dostałeś wraz z kartą RescuPro. Karte najlepiej przetestować w czytniku lub w akcji, puszczając jakąś seryjkę.
Blog rowerowo-wyprawowy :wink:
Na podst. zal. fotek stwierdzam, ze to oryginalna kartaMoje sa identyczne
Mialem takze podrobke (niestety) i zdazylem ja sobie porownac z oryginalnymi (i fotki tez telefonem kolezanki strzelilem dla porownania
).
...ani krzty talentu + 1,5kg sprzetu...
(40D + T 17-50 /f2.8 i glod na wiecej)