Nie, tylko podobno u nas w kraju nie mozna praktycznie dostac lepszego egzemplarza od slawetnego TamronaZamieszczone przez Cichy
![]()
![]()
ps
fajne masz szklo w podpisie, to z jakiejs limitowanej serii? :razz:
Nie, tylko podobno u nas w kraju nie mozna praktycznie dostac lepszego egzemplarza od slawetnego TamronaZamieszczone przez Cichy
![]()
![]()
ps
fajne masz szklo w podpisie, to z jakiejs limitowanej serii? :razz:
Taaaaa Limited Edition, ale ciężkie w pieruny![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
Ja też "o dziwo" trafiłem od razu w dobry egzemplarz bez przebierania.
Kurczę :-), po Waszych wypowiedziach czuję się jakbym wygrał w Totka - chyba zacznę nawet grać :-).
Canon 5D mkII + Battery Grip BG-E6; Canon 24-70 f/2.8L; Canon 70-200 f/2.8L IS; Canon 100-400 f/4,5-5,6L IS; Sigma 180 f/3.5 APO EX Macro; Speedlite 580EX + Sto-Fen; Epson P-2000; Lowepro CompuTrekker AW; Lowepro NOVA 4; Manfrotto 055PROB+322RC2; TC-80N3
graj, graj, a potem się podzielZamieszczone przez filip71
![]()
Nie miałem nigdy tego tamrona ale nie tak dawno kupiłem 24-70 i juz nie chce go zamieniac na nic innego no moze na wersję IS :-) jak wyprodukują.
Obiektyw bardzo ostry
z tymi felernymi szklami to wydaje mi sie pic na wode
takie drogie szkla sa wszystkie dobre a jakis purysta ktury w weekendy nie ma gdzie wyjsc bo ani laski ani zony wiec masturbuje sie robiac testy i wychodzi ze szklo warte kilogramy Kzl jest o dupe roszczac a jego kolego mieszkajacy 1000km dalej tez onaista robi testy i wychodzi wszystko "wery goooooood"wiec pierwszemu trafil sie felerny szajs i idzie do sklepu wymienic na inny szajs i jak cisnienie skoczy w pogodzie albo se znajdzie laske to mowi ze ma juz dobry egzemplarz
![]()
![]()
![]()
Amator. Minolta 7+akcesoria, Canon 20D+ EF-S 18-55 II USM, EF-S 17-85IS, EF 50 1.8, M42 System+ Speedlights580EX. Dodatkowo 3lampy studyjne 200Ws.
Moje gnioty http://www.fotopozytyw.prv.pl
A tu mój główny profil działalności http://www.mepia.pl
Ciekawa teoria... Musze sprawdzic na sobie![]()
...
wybacz - ale troszeczke zanizasz poziom zamieszczanych tu wypowiedzi...Zamieszczone przez shaqi
milego, N.
350D + 24-70/f2.8L + EF 50mm/f1.8 + EF 85mm/f1.8 + 580EXII
---
"Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE." - Ernst Haas
Kurde, Cichy Ty niezły Kozak jesteś!Zamieszczone przez Cichy
Masz odwagę żeby w dzisiejszych czasach fotografować kaczki?!![]()
I w tym jeszcze dwie małe!!!![]()