1 i 3 bardzo dobra. ogolnie dynamicze zdjeciaIMHO za duze troche te fotki sa
![]()
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Ja się nie znam na reporterce sportowej, ale IMO te fotki są bardzo dobre, widać walkę, emocję itd. a przy tym technicznie też duży plus. Z pozostałych fajny jest żuczek z rozmytym psem w tle. Pozdrawiam
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Nie chcialem znacznie pomniejszac, bo zaraz kompresja szczegoly połyka :/Zamieszczone przez FOTOGRAF
A tutaj już świeze ;-)
Oczywiście czekam na komentarze i opinie.
sportowe są świetne, bardzo dynamiczne no i ten piasek..
Jeszcze jedno z Pragi...
Bardzo mi się podobają, szczególnie pierwsza seria siatkówki. Znakomicie wyłapane akcje. Jedne z IMO najcziekawszych sportowych zdjęć jakie widziałem tu w galeriach uzytkowników. Ładne to nocne z Pragi, natomiat ten HDR raczej do kosza-wygląda jak posklejane fototapety.
No z tym HDR`em rzeczywiscie przesadzilem, a chyba niepotrzebnie, bo orginal wcale nie jest zly ;-) Troszke dol chcialem rozjasnic, ale wyszlo az za bardzo... Dzieki za mile slowa o tych sportowych, juz sadzilem, ze tutaj jakos sportowe fotki sa pomijane... ;-) Musze sie pochwalic, fota numer 7 zajela 2 miejsce w tegorocznym konkursie World Touru - www.worldtour.pl ;-)