Takie coś popełniłem w ubiegły weekend...
Mile widziane uwagi, co do techniki, kadrowania ;-)
Takie coś popełniłem w ubiegły weekend...
Mile widziane uwagi, co do techniki, kadrowania ;-)
Ostatnio edytowane przez Simon ; 21-07-2006 o 09:19
Dla mnie technicznie i kadrowo ok. Ładne światło, tylko te bloki po lewej mi przeszkadzają trochę. Reszta wykonana bdb. Tak trzymać![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Rzeczywiscie, te bloki tez mnie troszke draznia, szczegolnie, ze sa lekko przeswietlone :/ Mam jednak nadzieje, ze nie psuja bardzo reszty?!Zamieszczone przez mungo
Reszta się wybroniła od tych prześwietlonych bloków![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Pierwsza rzecz to bloki oraz drzewka i trawa pod nimi - za bardzo wypalone, co psuje trochę całość
Jako drugi minus uważam jakość zdjęcia. Sam używam takiego sprzętu jak ty i wiem, że można wycisnąć z niego o wiele większą jakość niż w tym przypadku.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Simon ; 20-07-2006 o 08:34
1 - szczególnie podoba mi się GO. 2- jest bardzo miłe![]()
Dzieki za mile slowa!Zamieszczone przez maro25
Patrzac na Twoje zdjecia, traktuje je jako komplement ;-)
zdjęcia plażowe bardzo fajne
Wczoraj w koncu upolowałem ;-)
Czesto je widze z mojego balkonu, jednak nigdy nie mialem uszykowanego aparatu.
Tym razem się udało, choc tylko czesciowo ;-)))
Zrobilem tylko jeden strzal, zatem ponizej pierwsze i jedyne do tej pory, moje - lotnicze ;-)