Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1093

Wątek: Dolina Rospudy - protest!

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

słuchaj, zaczepiasz mnie. Podałem ci oficjalne pismo urzędowe i opinie profesorów od tematu,. Ty mi na to podałeś witrynkę zarejestrowaną przez kolesia spod Szczecina, na której znajduje się stek bzdur. Mogę to udowodnić. Jednak tobie nie o to chodzi, tylko o to aby pokazać jak to ja nie potrafię zmienić zdania. Potrafię, tylko pokaż, że coś wiesz. Do tej pory twoje wypowiedzi to skakanie od jednego do drugiego tematu bez zagłębiania się w detale. Wcześniej robił to Skipper pisząc jakieś z kosmosu wzięte historie o parku narodowym.. Tych detali nie znasz i okazuje się, żę nie masz racji. Przygotuj się. Przytocz choćby jeden fakt, którego nie wymyśliłeś sam, i możemy o nim podyskutować. Jeszcze ci się nie udało, co najwyraźniej cię denerwuje bo zaczynasz pisać o mnie a nie o omawianym temacie.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Coś już napisał Awatar sp4xkp
    Miasto
    Augustów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    słuchaj, zaczepiasz mnie. Podałem ci oficjalne pismo urzędowe i opinie profesorów od tematu,. Ty mi na to podałeś witrynkę zarejestrowaną przez kolesia spod Szczecina, na której znajduje się stek bzdur. Mogę to udowodnić. Jednak tobie nie o to chodzi, tylko o to aby pokazać jak to ja nie potrafię zmienić zdania. Potrafię, tylko pokaż, że coś wiesz. Do tej pory twoje wypowiedzi to skakanie od jednego do drugiego tematu bez zagłębiania się w detale. Bo tych detali nie znasz i okazuje się, żę nie masz racji. Przygotuj się. Przytocz choćby jeden fakt, którego nie wymyśliłeś sam, i możemy o nim podyskutować. Jeszcze ci się nie udało, co najwyraźniej cię denerwuje bo zaczynasz pisać o mnie a nie o omawianym temacie.

A nie słyszałeś, że profesorów można bez problemu "wynająć". Teraz za kasę można powiedzieć wszystko, czego zażąda zleceniodawca. Przecież zawsze potem można powiedzieć "przepraszam, ale pomyliłem się" i wszystko niby będzie wporządku. Jeszcze jak do tej pory nikt za pomyłkę nie poniósł żadnej kary, więc czemu nie zarobić przy okazji wcale niezłej kasy.
    Canon EOS 30D / Sigma 2,8-4,5/24-135 / Sigma 4,5-5,6/135-400.

Bywalec Awatar monisiek
    Miasto
    chicago

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sp4xkp Zobacz posta
    A nie słyszałeś, że profesorów można bez problemu "wynająć". Teraz za kasę można powiedzieć wszystko, czego zażąda zleceniodawca. Przecież zawsze potem można powiedzieć "przepraszam, ale pomyliłem się" i wszystko niby będzie wporządku. Jeszcze jak do tej pory nikt za pomyłkę nie poniósł żadnej kary, więc czemu nie zarobić przy okazji wcale niezłej kasy.
    wybacz ale to samo mozna powiedziec o specach zwolennikow obowdnicy. uwazam, ze drazenie tego tematu dalej nie ma sensu.

Coś już napisał Awatar sp4xkp
    Miasto
    Augustów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez monisiek Zobacz posta
    wybacz ale to samo mozna powiedziec o specach zwolennikow obowdnicy. uwazam, ze drazenie tego tematu dalej nie ma sensu.

Oczywiście, że tak. Ale w takim razie, dlaczego "profesorowie" Kuby mają rację, a inni nie. Dlaczego wszystko inne to stek bzdur. A może właśnie jest zupełnie odwrotnie.
    Canon EOS 30D / Sigma 2,8-4,5/24-135 / Sigma 4,5-5,6/135-400.

Uprawnienia umieszczania postów