Strona 93 z 110 PierwszyPierwszy ... 43839192939495103 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 921 do 930 z 1093

Wątek: Dolina Rospudy - protest!

Uzależniony
    Miasto
    Józefów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skipper Zobacz posta
    i jak sama nazwa wskazuje ma chronic przyrode siła rzeczy obiektywizm takiej instytucji nie jest absolutny... tak samo jak mozna powiedziec o kimś kto doradza w kwestii rozwoju transportu samochodowego iż nie bedzie obiektywny opisując szkodliwy wpływ transportu na srodowisko bo przedłozy swoje racje nad cudze, wystepuje tu zjawisko ktore opisał bodajze Marks słowami "byt kształtuje swiadomosc" i nie jest to cos wielce odkrywczego.
    "tak samo jak mozna powiedziec o kimś kto doradza w kwestii rozwoju transportu samochodowego iż nie bedzie obiektywny opisując szkodliwy wpływ transportu na srodowisko bo przedłozy swoje racje nad cudze, wystepuje tu zjawisko ktore opisał bodajze Marks słowami "byt kształtuje swiadomosc""

No chyba sam sobie odpowiedziałeś w tym momencie. Zarzucasz nam, że posługujemy się nieobiektywnymi opiniami, posługując się jednocześnie opiniami, wobec których sam udowadniasz, że obiektywne być nie mogą.
    Pozdrawiam, Tomek
    Canon LS-120PC II

Coś już napisał Awatar sp4xkp
    Miasto
    Augustów

Domyślnie

Podaję porównanie dwóch wariantów budowy obwodnicy, choć ta stronka była już mocno obrzucona błotem przez przeciwników.

http://rospudatak.pl/index.php?page=porownanie

http://www.obwodnicaaugustowa.pl/
    Ostatnio edytowane przez sp4xkp ; 25-04-2007 o 21:02
    Canon EOS 30D / Sigma 2,8-4,5/24-135 / Sigma 4,5-5,6/135-400.

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

te dane są nieprawdziwe, pisaliśmy to już 5 stron temu. Mogę ci to wypunktować, tylko po co , skoro i tak nie czytasz? Było już. To strona propagandowa, zresztą nawet badaliśmy do kogo należy. Ja ci PROP ty mi hochsztaplerka..

15 kłamstw i nieścisłości mogę ci wymienić od zaraz.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Miasto
    Augustów

Domyślnie

A te pierdoły co wy pokazujecie to niby prawda??????????!!!!!!!!!!!!

Miasto
    Kraków

Domyślnie

no comment

Miasto
    Augustów

Domyślnie

Macie wąskie klapy na oczach i nie potraficie obiektywnie spojrzeć na problem. I tu jest z wami kłopot.

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Biperku, no i powiedz jak to jest z tym logicznym dyskutowaniem i uznawaniem racji i argumentów rzeczowych? Kto tu "ma rację bo ma" i nie potrafi poza tym nic pokazać?

Miasto
    Augustów

Domyślnie

dlaczego no comment. Tylko na tyle cię stać. Dlaczego uważasz, że wszystko inne to kłamstwo. Dlaczego kwestionujesz wszystko to, co nie podziela twojego zadania.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    To z twoich wypowiedzi razi brak rzeczowej dyskusji, bo nie uznajesz innych racji. I przedkładasz swoje racje nad wszystkie inne. I nie musisz się na mnie skarżyć do biperka, bo to jest bardzo dziecinne.
    Ostatnio edytowane przez sp4xkp ; 25-04-2007 o 21:12 Powód: Automerged Doublepost

Miasto
    Kraków

Domyślnie

słuchaj, zaczepiasz mnie. Podałem ci oficjalne pismo urzędowe i opinie profesorów od tematu,. Ty mi na to podałeś witrynkę zarejestrowaną przez kolesia spod Szczecina, na której znajduje się stek bzdur. Mogę to udowodnić. Jednak tobie nie o to chodzi, tylko o to aby pokazać jak to ja nie potrafię zmienić zdania. Potrafię, tylko pokaż, że coś wiesz. Do tej pory twoje wypowiedzi to skakanie od jednego do drugiego tematu bez zagłębiania się w detale. Wcześniej robił to Skipper pisząc jakieś z kosmosu wzięte historie o parku narodowym.. Tych detali nie znasz i okazuje się, żę nie masz racji. Przygotuj się. Przytocz choćby jeden fakt, którego nie wymyśliłeś sam, i możemy o nim podyskutować. Jeszcze ci się nie udało, co najwyraźniej cię denerwuje bo zaczynasz pisać o mnie a nie o omawianym temacie.

Bywalec Awatar monisiek
    Miasto
    chicago

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sp4xkp Zobacz posta
    Macie wąskie klapy na oczach i nie potraficie obiektywnie spojrzeć na problem. I tu jest z wami kłopot.
    jak widac na twoj obiektywizm tez nie ma co liczyc.

nie ma co drzec przyslowiowych kotow i zaczynac od nowa dyskusji. czas pokaze co dalej. a raczej mozna sie spodziewac, ze teraz wszelkie srodki beda pompowane w euro2012, wiec z obwodnicy i tak pewnie nici.

Strona 93 z 110 PierwszyPierwszy ... 43839192939495103 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów