Cytat Zamieszczone przez monisiek Zobacz posta
biperek ja tak troszke na marginesie. szczerze to podziwiam cie za twoj spokoj i opanowanie mimo, ze jestes jak najbardziej zainteresowany tym, zeby budowa obwodnicy ruszyla jak najszybciej.
wiem, ze ludziom puszczaja nerwy, ale mnie tez "nerw" szarpie jak czytam takie "kwiatki" na innych forach:
napisal mieszkaniec augustowa: "Ciekawe skąd biorą kasę dla gościa, który śpi w namiocie na drzewie - 450zł i dla pozostałych po 50-100zł dziennie za udział w tym biwaku w Dolinie. Czy oni są tam po to by bronić przyrody (niszcząc przy tym drzewa stalowymi linami i srając w koło), czy tylko zarobić w końcu wcale niezłą kasę. Pokażcie mi chociaż jednego człowieka w tej zgrai, który ma wykształcenie związane z ekologią i który naprawdę się na tym zna. Główny zielony dupek, przyznał się, że jest z wykształcenia dziennikarzem, a na motyw swojego działania przytacza słowa jakiegoś tam gościa, rzekomo profesora, który rzekł, że dolina zostanie zniszczona. To znaczy, że wszystkie inne ekspertyzy, sa gówno warte, bo są nie zrozumiałe dla głupków. Teraz już wiem, dlaczego nazywa się ich ZIELONYMI"
Monisiek!
Mimo niewybrednego języka i powoływania się na nie sprawdzone informacje (chodzi o kasę za udział w proteście) ten gość ma dużo racji. Spróbuj go zrozumieć. Akurat ten mechanizm działa w obie strony (stąd tak ostry konflikt)!