Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1093

Wątek: Dolina Rospudy - protest!

Widok wątkowy

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Biperek Zobacz posta
    No to teraz się zacznie Miłościwie nam panujący rozpoczęli ściganie winnych. Zamiast normalnie powiedzieć ludziom - odpuszaczmy dla dobra przyrody i szukamy innych rozwiazań, to będą sobie zbijac kapitał polityczny na pokazaniu jacy to wredni ci z III RP, a najlepiej jak się uda utopić jakiegos komucha albo platformersa. A tak:
    1. KE się odczepi, bo nie będzie budowy;
    2. Ekolodzy i wszyscy przeciwnicy budowy w obecnym kształcie usatysfakcjonowani:
    3. Drugiej stronie się powie, że no JAK TO, BUDOWAĆ OBWODNICĘ, KTÓREJ PROJEKT BYŁ JEDNYM WIELKIM PRZEKRĘTEM !!!
    i do następnych wyborów będą mieli spokój, niech sie następni martwią.

Pogonus spodziewaj się wizyty smutnych panów POZDRAWIAM
    To było do przewidzenia, jak i do przewidzenia jest wynik tej akcji:
    — odstrzelą kilku niewygodnych KOMUCHÓW i PLATFORMERSÓW, a być może jako kozły ofiarne również podpadniętych „swoich”,
    — podbudują swój wizerunek jako „władców sprawiedliwych i czułych na przekręty”,
    — w przypadku realnego zagrożenia restrykcjami ze strony UE będą mieli wygodną furtkę do zatrzymania robót (powód: przekręty, a nie restrykcje!).
    Póki co, prace ruszyły i nikt nie podjął decyzji o ich wstrzymaniu.

PS
    Nie mam czego się obawiać! Moja praca jest jawna, a jej wyniki i dokumentacja na bieżąco są weryfikowane przez konkurencję oraz odbiorców, natomiast ja podczas realizacji i interpretacji zawsze staram się kierować precyzją, twórczym krytycyzmem i obiektywizmem. To są podstawowe zasady w działalności naukowej i tu nie ma miejsca na jakiekolwiek przekręty. Kto tych zasad nie przestrzega szybko ląduje w rynsztoku :grin:.

Martwiłbym się natomiast na Twoim miejscu, bo może tak się zdarzyć, że na obwodnicę będziesz czekał kolejnych 10 lat!
    Ostatnio edytowane przez Pogonus ; 22-02-2007 o 16:45

Uprawnienia umieszczania postów