Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1093

Wątek: Dolina Rospudy - protest!

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ornitolog Zobacz posta
    Przeczytałem cały wątek i muszę przyznać, że nie jest mi do śmiechu.
    bo watek z zalozenia nie mial byc smieszny

Część kolegów autentycznie staje w obronie przyrody lecz większość niestety zastanawia się nad teoriami spiskowymi.
    ale powiedz mi prosze, w czym przeszkadza Ci proba odpowiedzenia na pytanie dlaczego droga ma byc poprowadzona wlasnie tam ?? o obronie przyrody pisalo tu wiele osob, w tym i ja.. to jest oczywiste ale czemu nie zastanowic sie nad przyczyna ktora byc moze doprowadzila do tej dyskusji.. gdyby cos takiego sie potwierdzilo - bylby to wymarzonym argumentem dla przeciwnikow prowadzenia obwodnicy przez Rospude

. Pamiętajmy, że "przyroda nie należy do nas - mamy ją pożyczoną od naszych dzieci".
    masz w 100% racje i chyba nikt tego nie kwestionuje :-)

Cytat Zamieszczone przez mungo Zobacz posta
    Co się tyczy układów - taką mamy manię, że wszędzie je widzimy. Ale czy musimy? Czy nie za bardzo upodabniamy się do panów K.
    nie, do tego mi daleko.. natomiast w tym kraju (w innych tez ale moze w innym natezeniu) kolesiostwo jest na porzadku dziennym.. i jesli trudno jest dostac prace bez znajomosci to i w wielim biznesie szanse na takie "transakcje wiazane" sa relatywnie wyzsze.. niestety, zawsze gdy w gre wchodza duze pieniadze, jest spora szansa, ze znajdzie sie ktos kto bedzie chcial na tym zarobic..
    Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 19-02-2007 o 22:02

Uprawnienia umieszczania postów