Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1093

Wątek: Dolina Rospudy - protest!

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sp4xkp Zobacz posta
    A czy ta alternatywna trasa nie przebiega przez Dolinę Rospudy??? i to w dodatku w dużo piękniejszym i cenniejszym miejscu???
    przebiega, w miejscu gdzie dolina ma kilkaset metrów szerokości, gdzie już dzisiaj biegnie droga oraz gdzie nie ma unikalnego torfowiska oraz gdzie nie lęgną się najcenniejsze ptaki w Europie. To się właśnie nazywa kompromis - dobra wola do porozumienia. Nie negowanie, tylko określenie położenia zadowalającego wszystkie strony.

Najgorzej, jak to małolaty dadzą się zmanipulować specom od manipulacji.
    niom, tu się zgodzę. Ile masz lat :rolleyes:
    Naprawdę, jesteście żałośni.
    a ty milutki
    Czy pięciusetmetrowa estakada na palach, spowoduje większe zniszczenia od normalnej autostrady lansowanej przez "speca" z Siskomu.
    tak
    Trzeba być co najmniej śmiesznym, żeby tak uważać.
    trzeba być ignorantem aby uważać odwrotnie. Policz złotówki wydawane z budżetu, ilość wyciętych drzew, zniszczonych siedlisk itd. etc. i się zorientujesz.
    Jak długo będziemy jeszcze Polską B. Jak długo będziemy musieli znosić te smrody i hałasy.
    Polską B będziecie tak długo aż nie nauczycie się korzystać ze swoich bogactw - np. z przyrody. Co do smrodów i hałasów to jeśli pan burmistrz się nie myli to długo. Chce autostrady ale nie chce tirów. Byłby to pierwszy przypadek w Europie poza Szwajcarią. Widać jesteśmy tacy bogaci jak Szwajcarzy.

I co tak naprawdę to wszystko Was obchodzi!!!! Jak już wcześniej pisałem, większość z Was tu nie była i zapewne nie przyjedzie.
    A co ci do tego? Ja mam pod nosem hutę Sędzimira, z której ty może kupujesz stal na ogrodowego grilla. Nie załatwiam kwestii ewentualnego wpływu twoich zakupów na moje zdrowie z tobą. Podobnie uczynię w sprawie Rospudy.

Dodatkowo nie lubię głupoty czy niszczenia czegoś na co sam łożę kasę (aby odświeżyć ci pamięć odnośnie wcześniej poruszanych tematów w wątku - na przykład w Polsce cietrzew i głuszec objęte są programem ministra środowiska ratującym te gatunki. Co roku z budżetu państwa, z moich również podatków wydaje się na ten cel miliony złotych.O orłach nie wspominam. Nie pasuje mi, że ten sam minister, który te pieniądze wydaje i ma chronić przyrodę, załapał się na fuchę u kumpla ministra transportu jako klakier)

ciao
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez sp4xkp Zobacz posta
    Kuba, jak może być mowa o 100-tu kilometrach, skoro Ełk od Augustowa leży tylko 45 kilometrów?
    a Ostrołęka od Białegostoku? Takie zadanie: połącz trzy punkty: Warszawa, Łomża Suwałki, oraz drugi wariant Warszawa Białystok Suwałki. Uprzedzam że w dwóch miejscach trasy są oddalone o 0km Polecam - narysuj to sobie
    Ostatnio edytowane przez Kubaman ; 04-08-2007 o 20:48 Powód: Automerged Doublepost
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Uprawnienia umieszczania postów