Strona 104 z 110 PierwszyPierwszy ... 45494102103104105106 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 031 do 1 040 z 1093

Wątek: Dolina Rospudy - protest!

Bywalec

Domyślnie

No tak to się zdarza że czasem ktoś mówi i nie wie o czym.
    Nie śledziłem ostatnio wątku , mało czasu mam: na dysku leży sterta
    RAWów do obrobienia , a tu się kolejny wyjazd zbliża. Małżonka wróci z USA ( brak kasy niestety na zakupy z za oceanu )to jedziemy na żagle i na Kurpiowszczyznę - kukurydza urosła jak na drożdżach, znów się będę bawił w wietnamskiego partyzanta
    Czasem kusi mnie żeby zacząć robić zdjęcia w jpg.
    EOS 400D , EF 400/5.6 L USM

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

nie wiem ktory to numer rozporzadeniam to nie ma wielkiego znaczenia w tej dyskusji, ale ta droga jest w planach od bodajze lat 80 jesli i w okresie przedakcesyjnym caly pakiet inwestycji drogowych byl akceptowany przez unie w ramach programow pomocowych na inwestycje infrastruktualne dla panstw stwarzyszonych... byc moze sie nie przyjrzeli, nie wiem, ale faktem jest iz by dostac srodki unijne trzeba bylo przedstawic plany rozbudowy drog na ktorych ta droga byla rowniez uwzgledniona
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Domyślnie

Ile drzew jest warte 1 życie ludzkie? Takie kantorowe (nie Kantorowe) pytanie?
    Albo:ilu ludzi musi jeszcze zginąć dla dobrego samopoczucia muszki polatuszki i ptaszków dziobaszków?
    Nie mam nic przeciwko ptaszkom (muchów nie lubię) ale czy ktoś może odpowiedziec na te pytania tym co stracili bliskich na OZNAKOWANYCH PRZEJśCIACH DLA PIESZYCH w Augustowie?

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agaj666 Zobacz posta
    Ile drzew jest warte 1 życie ludzkie? Takie kantorowe (nie Kantorowe) pytanie?
    Albo:ilu ludzi musi jeszcze zginąć dla dobrego samopoczucia muszki polatuszki i ptaszków dziobaszków?
    Nie mam nic przeciwko ptaszkom (muchów nie lubię) ale czy ktoś może odpowiedziec na te pytania tym co stracili bliskich na OZNAKOWANYCH PRZEJśCIACH DLA PIESZYCH w Augustowie?
    Owszem życie ludzkie jest bezcenne, a ile jeszcze musi zginąć ludzi przez asfalt i samochody. Zwińmy asfalt całkowicie. Zablokujmy w ogóle ruch uliczny. Cofnijmy się do średniowiecza. Wiesz można tak w kółko porównywać: dlaczego za cenę komfortu cywilizacji mają ginąć ludzie ? Dlaczego za cenę przyrody i zachowania unikalnych gatunków mają ginąć ludzie... I tak dalej i tak dalej....

Proszę sobie sprawdzić jak wyglądają "oznakowane" przejścia w Augustowie i ich stan
    http://canon-board.info/showthread.php?t=12742&page=69 - ostatni post na stronie

W Augustowie wcale tak wielu pieszych nie ginie. W tamtym roku były to 2 osoby. Byłem w Gusie i sprawdziłem. Niestety Gus nie poda w jakich okolicznościach więc osoby mogły równie dobrze zginąć pod kołami samochodu pijaka wracąjącego z lokalnej imprezy w weekend.
    A tu link do poczytania http://cia.bzzz.net/buczynski_ile_os...e_w_augustowie

Dalej nie będę ciągnąć bo już chyba wszystko zostało napisane. Teraz dodaje się tu nowe fakty jak np: to że Premier zapowiedział wstrzymanie prac do wydania wyroku Trybunału i wobec powyższego zwijany jest obóz przez ekologów, choć ja bym taki łatwowierny nie był
    Proszę poczytać wątek od początku. Dużo czasu to zajmie ale warto
    Ostatnio edytowane przez Nasir ; 31-07-2007 o 12:35

Domyślnie

Coż....dla ciebie to tylko 2 osoby ...ciesz sie,że nie ciebie to dotknęło.wtedy byłyby AŻ 2....
    Ale masz racje,dyskusja nie ma sensu.Średniowiecze było takie fajne.Błotniste drogi i koleiny, pijani rycerze,zdezelowane powozy,obs...ne drogi.Przyświecały stosy (ludzi,pewnie nieważnych),bydlątka żyły sobie,muchi latali i sr...li.
    Ale jedno było wtedy do d....
    NIE ZNANO CANONA I FOTOGRAFII !!!!Chociaż kanoników pewnie było sporo
    I TOBIE SIE TO PODOBA?
    NA TYM FORUM???
    F O T O G R A F I C Z N Y M ?

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Coż....dla ciebie to tylko 2 osoby ...ciesz sie,że nie ciebie to dotknęło.wtedy byłyby AŻ 2....
    Ludzie gina na drogach nie tylko w Augustowie. Tak samo jak nie tylko tam jezdza TIRy.

Bywalec

Domyślnie

To tak jest że w statystyce jest "tylko" zwłaszcza w porównaniu z ilościami wypadków ze skutkiem śmiertelnym np w Warszawie. Jasne jest że dla rodziny , bliskich jest to "aż".

Ale masz racje,dyskusja nie ma sensu.Średniowiecze było takie fajne.Błotniste drogi i koleiny, pijani rycerze,zdezelowane powozy,obs...ne drogi.Przyświecały stosy (ludzi,pewnie nieważnych),bydlątka żyły sobie,muchi latali i sr...li.
    Ale jedno było wtedy do d....
    NIE ZNANO CANONA I FOTOGRAFII !!!!Chociaż kanoników pewnie było sporo
    I TOBIE SIE TO PODOBA?
    NA TYM FORUM???
    F O T O G R A F I C Z N Y M ?
    Wiesz ja tak sobie sobie myślę jakby to było fajnie jgdyby można było się przenieść w przełość - np. Średniowiecze z aparatem. :-D
    No i oczywiście wrócić

Domyślnie

Po co wracać?Tęsknisz za Wielkim G...ie i pożeraczami rozmoczonego chleba?
    Wystarczy powrót do wynalezienia prądu,pod warunkiem,że zabierzesz laptopa w średniowiecze.Wszystkie dziewki twoje jak zaszpanujesz Canonikem i laptopkiem.
    Tylko gorzej jak to podciągną pod czary....
    Stosik....

Uzależniony
    Miasto
    Namysłów/Wrocław

Domyślnie

agaj666 zawsze można błyskac po oczach 430 lub 580EX

Bywalec

Domyślnie

Jak zachorujesz na suchoty, lub inne przyjemności to będziesz miała problem. No ale za to Titanic do twojej fotoreporterskiej dyspozycji
    Canonik długo by niestety nie pochodził w średniowieczu

Strona 104 z 110 PierwszyPierwszy ... 45494102103104105106 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów