Strona 94 z 110 PierwszyPierwszy ... 44849293949596104 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 931 do 940 z 1093

Wątek: Dolina Rospudy - protest!

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

w sumie masz rację monisiek. Skoro i tak obwodnicy nie będzie to po co się denerwować? Po cholerę próbować rozmawiać na poziomie i przytaczać dane i dowody? Człek chciał uczciwie porozmawiać, wymienić poglądy, nawiązać nić porozumienia na podstawie faktów i polemiki, a wyszło na to, że miejscowi (i oświeceni antytalibowie zamiejscowi) i tak będą chcieli se obciąć tę gałąź na której siedzą. Na szczęści wygląda, że im nie dadzą Ale i tak współczuję.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

ehhhh pieknie... w sredniowieczu nazywało sie to inkwizycja.. oni równiez byli otwarci na argumenty
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Bywalec Awatar monisiek
    Miasto
    chicago

Domyślnie

szkoda ze Pogonus juz sie nie udziela w tym watku. kto wie moze mialby cos nowego do dodania. obiecywal, ze postara sie zaznajomic z nowymi danymi.

Coś już napisał Awatar sp4xkp
    Miasto
    Augustów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    słuchaj, zaczepiasz mnie. Podałem ci oficjalne pismo urzędowe i opinie profesorów od tematu,. Ty mi na to podałeś witrynkę zarejestrowaną przez kolesia spod Szczecina, na której znajduje się stek bzdur. Mogę to udowodnić. Jednak tobie nie o to chodzi, tylko o to aby pokazać jak to ja nie potrafię zmienić zdania. Potrafię, tylko pokaż, że coś wiesz. Do tej pory twoje wypowiedzi to skakanie od jednego do drugiego tematu bez zagłębiania się w detale. Bo tych detali nie znasz i okazuje się, żę nie masz racji. Przygotuj się. Przytocz choćby jeden fakt, którego nie wymyśliłeś sam, i możemy o nim podyskutować. Jeszcze ci się nie udało, co najwyraźniej cię denerwuje bo zaczynasz pisać o mnie a nie o omawianym temacie.

A nie słyszałeś, że profesorów można bez problemu "wynająć". Teraz za kasę można powiedzieć wszystko, czego zażąda zleceniodawca. Przecież zawsze potem można powiedzieć "przepraszam, ale pomyliłem się" i wszystko niby będzie wporządku. Jeszcze jak do tej pory nikt za pomyłkę nie poniósł żadnej kary, więc czemu nie zarobić przy okazji wcale niezłej kasy.
    Canon EOS 30D / Sigma 2,8-4,5/24-135 / Sigma 4,5-5,6/135-400.

Bywalec Awatar monisiek
    Miasto
    chicago

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sp4xkp Zobacz posta
    A nie słyszałeś, że profesorów można bez problemu "wynająć". Teraz za kasę można powiedzieć wszystko, czego zażąda zleceniodawca. Przecież zawsze potem można powiedzieć "przepraszam, ale pomyliłem się" i wszystko niby będzie wporządku. Jeszcze jak do tej pory nikt za pomyłkę nie poniósł żadnej kary, więc czemu nie zarobić przy okazji wcale niezłej kasy.
    wybacz ale to samo mozna powiedziec o specach zwolennikow obowdnicy. uwazam, ze drazenie tego tematu dalej nie ma sensu.

Miasto
    Augustów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez monisiek Zobacz posta
    wybacz ale to samo mozna powiedziec o specach zwolennikow obowdnicy. uwazam, ze drazenie tego tematu dalej nie ma sensu.

Oczywiście, że tak. Ale w takim razie, dlaczego "profesorowie" Kuby mają rację, a inni nie. Dlaczego wszystko inne to stek bzdur. A może właśnie jest zupełnie odwrotnie.

Miasto
    Kraków

Domyślnie

a może ziemia jest płaska?
    Zapewne w spiskowej teorii dziejów udział bierze KUE oraz trybunał w Strasbourgu. Na pewno są to obcy przysłani w akcie zemsty na Augustowianach. Prawdziwy kosmos, nie dyskusja.. LOL

Miasto
    Augustów

Domyślnie

Nie, no teraz przeszedłeś sam siebie. Prawdziwy dyrektor tyran, który ma monopol na prawdę i wiedzę o otaczającym go świecie.
    Nasi profesorowie to głęby, Augustowianie to talibowie. Przecież to jest naprawdę żenujące. I może faktycznie zakończ ten temat i wszyscy sobie odpoczniemy.
    Ostatnio edytowane przez sp4xkp ; 25-04-2007 o 21:45

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Tak, dokładnie tak. Jest to oczywiście doskonała pożywka do odejścia od tematu i kwestii właściwej wątkowi. Ale o to chodzi, nie? Dalej, w to ci graj! Wasza rzeczowość urasta w moich oczach do gigantycznych rozmiarów LOL dawno się tak nie uśmiałem, a ja myślałem, ze rozmawiam z konkretnymi "przeciwnikami".. Biperek, ratuj honor wroga

Bywalec Awatar monisiek
    Miasto
    chicago

Domyślnie

i znowu wyladujemy w pralni ://

Strona 94 z 110 PierwszyPierwszy ... 44849293949596104 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów