Zamieszczone przez
Biperek
Nasir szanuję cię jako forumowicza i człowieka, ponieważ wierzę, że piszesz szczerze. Dla mnie w dyskusji ważniejsze są argumenty, dla ciebie czepianie się słówek, a to już nieco dyskredytuje cię w moich oczach. Już pisałem - posługując się słowami, które tak cię zakłuły w oczy - użyłem retoryki charakterystycznej dla elity, która to właśnie (zaznaczam, ze jest to moje prywatne zdanie) pozoruje jakieś działania dla celów politycznych, a nie merytorycznych. Nie opowiadam się po żadnej ze stron w tej batalii politycznej. Moja niechęć do PiS nie ma związku z poglądami politycznymi, a ich nieudolnym uprawianiem polityki, czego przykładem są właśnie tego typu działania, gdzie ukryte intencje są aż nadto widoczne dla osoby śledzącej, w miarę na bieżąco, politykę.
Ja w twoich wypowiedziach przyczepiłem się tylko do jednego słowa, bo wydawało mi się, że masz na myśli, między innymi, mnie i Pogonusa, poza tym starałem się argumentować. Jeśli chcesz abyśmy nadal dyskutowali to czekam na argumenty, a nie wytykanie mi intencji, których nie miałem.
POZDRAWIAM BARDZO