przebiega, w miejscu gdzie dolina ma kilkaset metrów szerokości, gdzie już dzisiaj biegnie droga oraz gdzie nie ma unikalnego torfowiska oraz gdzie nie lęgną się najcenniejsze ptaki w Europie. To się właśnie nazywa kompromis - dobra wola do porozumienia. Nie negowanie, tylko określenie położenia zadowalającego wszystkie strony.
niom, tu się zgodzę. Ile masz lat :rolleyes:Najgorzej, jak to małolaty dadzą się zmanipulować specom od manipulacji.
a ty milutkiNaprawdę, jesteście żałośni.
takCzy pięciusetmetrowa estakada na palach, spowoduje większe zniszczenia od normalnej autostrady lansowanej przez "speca" z Siskomu.trzeba być ignorantem aby uważać odwrotnie. Policz złotówki wydawane z budżetu, ilość wyciętych drzew, zniszczonych siedlisk itd. etc. i się zorientujesz.Trzeba być co najmniej śmiesznym, żeby tak uważać.
Polską B będziecie tak długo aż nie nauczycie się korzystać ze swoich bogactw - np. z przyrody. Co do smrodów i hałasów to jeśli pan burmistrz się nie myli to długo. Chce autostrady ale nie chce tirów. Byłby to pierwszy przypadek w Europie poza Szwajcarią. Widać jesteśmy tacy bogaci jak Szwajcarzy.Jak długo będziemy jeszcze Polską B. Jak długo będziemy musieli znosić te smrody i hałasy.
A co ci do tego? Ja mam pod nosem hutę Sędzimira, z której ty może kupujesz stal na ogrodowego grilla. Nie załatwiam kwestii ewentualnego wpływu twoich zakupów na moje zdrowie z tobą. Podobnie uczynię w sprawie Rospudy.I co tak naprawdę to wszystko Was obchodzi!!!! Jak już wcześniej pisałem, większość z Was tu nie była i zapewne nie przyjedzie.
Dodatkowo nie lubię głupoty czy niszczenia czegoś na co sam łożę kasę (aby odświeżyć ci pamięć odnośnie wcześniej poruszanych tematów w wątku - na przykład w Polsce cietrzew i głuszec objęte są programem ministra środowiska ratującym te gatunki. Co roku z budżetu państwa, z moich również podatków wydaje się na ten cel miliony złotych.O orłach nie wspominam. Nie pasuje mi, że ten sam minister, który te pieniądze wydaje i ma chronić przyrodę, załapał się na fuchę u kumpla ministra transportu jako klakier)
ciao
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
a Ostrołęka od Białegostoku? Takie zadanie: połącz trzy punkty: Warszawa, Łomża Suwałki, oraz drugi wariant Warszawa Białystok Suwałki. Uprzedzam że w dwóch miejscach trasy są oddalone o 0kmPolecam - narysuj to sobie
![]()