Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1093

Wątek: Dolina Rospudy - protest!

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sp4xkp Zobacz posta
    Jeżeli ktoś jakąś czarodziejską różdżką sprawi, że tiry zaczną omijać Augustów, to obwodnica wcale nie jest nam potrzebna. A już tym bardziej przez Dolinę Rospudy.
    ale serio: czy czytałeś podlinkowaną przeze mnie wypowiedź burmistrza? To co tu piszesz jest racjonalne. Ale nie o to biega.. Chodzi o to aby ta droga szła przez Augustów i żeby burmistrz i ci którzy mają ziemię wzdłuż planowanej trasy (same politykiery i cwaniacy - mogę się założyć) zbijali kasę. TIRy i ofiary śmiertelne to narzędzie do zrobienia kapuchy w Augustowie, przecież to oczywiste. Zrozum kogo tu manipulują..
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez sp4xkp Zobacz posta
    Kuba, tamten post skasowałem, bo był nie na temat, a pisany pod wpływem wzburzenia, jakie mnie ogarnęło po zasłyszanej dyskusji właśnie przez przyjezdnych małolatów. Dlatego, wszystkich, których uraziłem na forum - przepraszam. Mam tylko nadzieję, że niewielu go przeczytało w całości, bo się spalę.
    spokojnie, emocje rzecz ludzka, ja nie walczę przeciwko tobie, ja po prostu chcę konsensusu, a w tej sprawie polityka odwraca kota do góry ogonem od piętnastu lat i wszyscy się gubią..
    Pozdro
    Ostatnio edytowane przez Kubaman ; 04-08-2007 o 22:17 Powód: Automerged Doublepost
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Uprawnienia umieszczania postów