Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1093

Wątek: Dolina Rospudy - protest!

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Drogi Biperku, chyba nie myślisz, że pisałem o tobie. Wszak ty nie mącisz w kółko tematów obgadanych 15 stron temu, nie zadajesz 10 raz tych samych pytań, na które są już liczne odpowiedzi ani nie wykazujesz się brakiem podstawowej wiedzy z zakresu dyskusji. Nie chcę ignorować ludzi o odmiennym zdaniu, tylko trollujących prowokatorów i osoby o ograniczonej zdolności kojarzenia faktów. Ewentualnie osobniki wyjątkowo leniwe.

Ale to przecież tylko margines tej dyskusji.

Pozdrawiam
    Informuj nas jak wygląda sytuacja.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Coś już napisał Awatar sp4xkp
    Miasto
    Augustów

Domyślnie

Drogi Kubo, wszak wiem, że chodzi o mnie. Ale ja nic na to nie poradzę, że jestem taki wredny, pyskaty i tak radykalnie nastawiony do tego tematu. Ale czym różnią się ode mnie Ci, którzy mają odmienne zdanie. Niczym. Stoją tylko po innej stronie i patrzą na temat z innej perspektywy. Ja widzę to z perspektywy mieszkańca, który mieszka dosłownie 20m od krajowej ósemki, którą blisko 4000 tirów dziennie mknie pod samym oknem. Oni (Wy) natomiast patrzycie na to spokojnym okiem nie będąc bezpośrednio zainteresowaną stroną. I nie wciskajcie kitu typu "my też jesteśmy za obwodnicą, tylko w innym wariancie", bo są to bzdury dla nas mieszkańców bez żadnej wartości. Proszę Cię, przyjedź tu na wakacje. Zobaczysz, gdzie tak naprawdę przyjeżdżają turyści. Ale już teraz zapewniam Cię, że przyjeżdżają nad jeziora, nie do doliny. Owszem teraz jadą, ale z czystej ciekawości, zobaczyć o co ten szum i to wszystko.
    Ostatnio edytowane przez sp4xkp ; 24-04-2007 o 21:16
    Canon EOS 30D / Sigma 2,8-4,5/24-135 / Sigma 4,5-5,6/135-400.

Uprawnienia umieszczania postów