Pokaż wyniki od 411 do 420 z 1093

Wątek: Dolina Rospudy - protest!

Widok wątkowy

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Biperek Zobacz posta
    Nasir szanuję cię jako forumowicza i człowieka, ponieważ wierzę, że piszesz szczerze. Dla mnie w dyskusji ważniejsze są argumenty, dla ciebie czepianie się słówek, a to już nieco dyskredytuje cię w moich oczach. Już pisałem - posługując się słowami, które tak cię zakłuły w oczy - użyłem retoryki charakterystycznej dla elity, która to właśnie (zaznaczam, ze jest to moje prywatne zdanie) pozoruje jakieś działania dla celów politycznych, a nie merytorycznych. Nie opowiadam się po żadnej ze stron w tej batalii politycznej. Moja niechęć do PiS nie ma związku z poglądami politycznymi, a ich nieudolnym uprawianiem polityki, czego przykładem są właśnie tego typu działania, gdzie ukryte intencje są aż nadto widoczne dla osoby śledzącej, w miarę na bieżąco, politykę.
    Ja w twoich wypowiedziach przyczepiłem się tylko do jednego słowa, bo wydawało mi się, że masz na myśli, między innymi, mnie i Pogonusa, poza tym starałem się argumentować. Jeśli chcesz abyśmy nadal dyskutowali to czekam na argumenty, a nie wytykanie mi intencji, których nie miałem.
    POZDRAWIAM BARDZO
    No tak, a jeszcze niedawno ja dostawałem zarzut że łatwo ferwuję wyroki.
    A kiedy zwracam Tobie i twemu Koledze na to uwagę to już jest czepianie się słówek
    Zmiana niewygodnego tematu też Ci nie jest obca.
    Kiedy zaczął się temat wyskoków Pana Ministra ty, szybko przerwałeś i wrzuciłeś temat pt co robi prawica i jak walczy podstępnie z komuchami. Czyli temat faktów został przerwany a temat domysłów rozpoczęty.
    Ostatnio edytowane przez Nasir ; 22-02-2007 o 18:19

Uprawnienia umieszczania postów