Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1093

Wątek: Dolina Rospudy - protest!

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    SoCal

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pogonus Zobacz posta
    Taaak! Zgodnie z przewidywaniem... Ale swoją drogą skup się i spróbuj jeszcze raz. Za kolejnym na pewno Ci się uda .
    To chyba najbardziej chamski post jaki widzialem na canon-board.
    Poprzednie byly takie same.
    Czy moderatorom to nie wystarczy by dac bana?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snowboarder Zobacz posta
    Mam już Pogonusa jako jedynego na ignore list, ale za całokształt antyfotograficznego łobuzerstwa popieram wniosek!

Kuba60
    Guest

Domyślnie

Nie ma uzasadnienia dla niszczenia przyrody! Już nie! Za mało zostało mateczników. Jeśli ktoś uważa inaczej to oznacza tylko tyle, że jest jeszcze człowiekiem z poprzedniej epoki. I proszę bez obrazy. Taka jest prawda. Kto niszczy przyrodę nie zasługuje na uwagę. Niech sobie pisze, gada... to szkodnik i jako elementowi przyrody również należy mu się ochrona. Ale tylko z tego powodu. A jeśli to polityk, to biada takiemu! Trzeba przy kolejnych wyborach eliminować takich.
    W ochronie przyrody nadszedł czas trudny. Nastąpiła swoista eskalacja dzałań niszczycieli. Coś jeszcze został... trzeba to zniszczyć, zabetonować, uregulować!!! I obrońcy muszą przejść na inny poziom działania. Każdy sposób jest usprawiedliwiony, byle tylko zastopować szleństwo niszczenia.

Tak Pogonus, pisząc to co piszesz wystawiasz sobie bardzo kiepskie świadectwo. Ale i Ty kiedyś otrzeźwiejesz. Oby nie za późno.

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kuba60 Zobacz posta
    Nie ma uzasadnienia dla niszczenia przyrody! Już nie! Za mało zostało mateczników. Jeśli ktoś uważa inaczej to oznacza tylko tyle, że jest jeszcze człowiekiem z poprzedniej epoki. I proszę bez obrazy. Taka jest prawda. Kto niszczy przyrodę nie zasługuje na uwagę. Niech sobie pisze, gada... to szkodnik i jako elementowi przyrody również należy mu się ochrona. Ale tylko z tego powodu. A jeśli to polityk, to biada takiemu! Trzeba przy kolejnych wyborach eliminować takich.
    W ochronie przyrody nadszedł czas trudny. Nastąpiła swoista eskalacja dzałań niszczycieli. Coś jeszcze został... trzeba to zniszczyć, zabetonować, uregulować!!! I obrońcy muszą przejść na inny poziom działania. Każdy sposób jest usprawiedliwiony, byle tylko zastopować szleństwo niszczenia.

Tak Pogonus, pisząc to co piszesz wystawiasz sobie bardzo kiepskie świadectwo. Ale i Ty kiedyś otrzeźwiejesz. Oby nie za późno.
    A co Ty dotąd zrobiłeś na rzecz ochrony przyrody w Polsce? Ja w tej materii mam całkiem spory dorobek — udokumentowany i wdrożony!
    Ostatnio edytowane przez Pogonus ; 13-02-2007 o 17:27

Bywalec Awatar monisiek
    Miasto
    chicago

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pogonus Zobacz posta
    A co Ty dotąd zrobiłeś na rzecz ochrony przyrody w Polsce? Ja w tej materii mam całkiem spory dorobek — udokumentowany i wdrożony!
    no to moze ja odpowiem.
    pare lat dzialania na terenie Mazur w jednym z regionalnych organizacji ekologicznych. wystarczy? czy musze to udokumentowac i pokazac dyplom zawodowego "przyrodnika". chyba konczyles te same studia co min. szyszko. takim " obroncom" przyrody podziekujemy.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snowboarder Zobacz posta
    To chyba najbardziej chamski post jaki widzialem na canon-board.
    Poprzednie byly takie same.
    Wystarczy na kartke. Na bana trzeba sobie dluzej zasluzyc (zeby potem moderatorowi sie chcialo odpierac ataki "znowu niesprawiedliwe bany" , dyskutowac w Pralni, walczyc z klonami).

Cytat Zamieszczone przez Pogonus
    A że w równie cięty sposób nie potraficie się bronić, to nie moja wina...
    Wina twoja w tym ze atak zostal wykonany, mimo ze bez epitetow, to jednak ponizej ogolnie przyjetego i akceptowanego na tym forum poziomu kultury wypowiedzi. Nie musi byc wyrazny epitet, wystarczy wyrazna insynuacja by widziec ze starasz sie kogos obrazic.

Uprawnienia umieszczania postów