Pokaż wyniki od 1 001 do 1 010 z 1093

Wątek: Dolina Rospudy - protest!

Widok wątkowy

Coś już napisał Awatar sp4xkp
    Miasto
    Augustów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nasir Zobacz posta

Najpierw niech zostaną wdrożone podstawowe środki zabezpieczenia przejść dla pieszych. Fotorelacja ze stanu przejść dla pieszych i rozmieszczenia ich zszokowała mnie.
    To przecież nic nie da. Kiedy wam zaświta normalne myślenie, że to o czym piszesz, w naszym mieście w żaden sposób nie pomoże, a wręcz utrudni i zakorkuje miasto całkowicie. Naprawdę, żeby móc się sensownie wypowiadać na ten temat, to uważam, że należałoby tu przyjechać przynajmniej na tydzień i poobserwować sytuację, a nie polegać na jakichś tam fotorelacjach, które nic mądrego do problemu nie wnoszą. Na dni Augustowa, przyjechał Paweł Kukiz, który wrecz publicznie powiedział, że "zieloni" namawiają artystów do poparcia ich protestu. Ale on się pod tym nie podpisze, bo zobaczył jak wygląda sytuacja naprawdę tu na miejscu i jest jak najbardziej za budową obwodnicy i to jak najszybciej. Kolega wracając z żoną z Suwałk, zatrzymał się w barze Abro obok drogi prowadzącej do doliny i mimochodem podsłuchał turystów, którzy siedzieli przy stoliku obok: "K..wa, ja myślałam, ze ta rospuda to jak Amazonka, a to pie...ony rów. Po co tu wogóle przyjeżdżaliśmy." I tak naprawdę ona wygląda. A zdjęcia propagandowe? No cóż, podobno PS potrafi czynić cuda. Z góry wszystko wygląda pięknie, ale zejdziesz na dół i czar pryska.

Na mnie nie licz

Dzięki w imieniu mieszkańców Augustowa i zapraszam serdecznie na weekend.

Niestety tak pewnie jest, ale to wina tych łosi którzy zatwierdzili ten projekt. Od czasu kiedy weszliśmy do UE było wiadomo że ten projekt obwodnicy ma nikłe szanse na realizację.

Na razie wyroku nie ma, Więc nie można jednoznacznie stwierdzić, że cały projekt jest do ****. Tak twierdza tylko te zielone ufoludki.
    Ostatnio edytowane przez sp4xkp ; 26-05-2007 o 20:52 Powód: Automerged Doublepost
    Canon EOS 30D / Sigma 2,8-4,5/24-135 / Sigma 4,5-5,6/135-400.

Uprawnienia umieszczania postów