Pokaż wyniki od 1 do 10 z 59

Wątek: Zmieniłem 350d na 30d :):):)

Mieszany widok

Początki nałogu

Domyślnie

Zgadzam się z z00n'em - trzydziesta ma zupełnie inna matryce w porwnaniu do 350d oraz 400d - niedawno w jednym z testów nawet to przeczytałem...
    Po podpieciu naprawde dobrych optycznie szkiełek zdjęcia z 30d będą zdecydowanie lepsze w wiekszosci przypadków niz z pozostałych dwóch aparatów...Matryca 30 ma lepsze przejscia tonalne i jest wtedy w stanie lepiej odwzorowac kazdy szczegół...
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alien Zobacz posta
    Zgadzam się z z00n'em - trzydziesta ma zupełnie inna matryce w porwnaniu do 350d oraz 400d - niedawno w jednym z testów nawet to przeczytałem...
    Po podpieciu naprawde dobrych optycznie szkiełek zdjęcia z 30d będą zdecydowanie lepsze w wiekszosci przypadków niz z pozostałych dwóch aparatów...Matryca 30 ma lepsze przejscia tonalne i jest wtedy w stanie lepiej odwzorowac kazdy szczegół...
    A Ty to piszesz na podstawie własnych przemyśleń czy własnych doświadczeń. To że tam są różne matryce to rzecz oczywista. W 350D jest dwukanałowa w 30D cztero - różnią się też nieznacznie liczbą pikseli.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów