W końcu widać coś w wizjerze
Jeśli ktoś się zastanawia czy warto to moim zdaniem dla wizjera warto
Inne różnice dopiero "odnajdę", aparat mam od wczorajszego popołudnia i jeszcze się nim nie nacieszyłem![]()
W końcu widać coś w wizjerze
Jeśli ktoś się zastanawia czy warto to moim zdaniem dla wizjera warto
Inne różnice dopiero "odnajdę", aparat mam od wczorajszego popołudnia i jeszcze się nim nie nacieszyłem![]()
Pijemy coś, czy jak?![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
Nie bierz do ręki 5D i 1Dynek.Zamieszczone przez scooter
Cieszę się razem z Tobą![]()
the silence is deafening
Cieszę się Twoja radością scooter!!
A ponieważ w tej chwili szukam też 30D w przyzwoitej cenie z gwarancją honorowaną w PL może przy okazji ktoś kogoś poleci?
Mnie się jakiś czas temu w piątce wizjer spodobał, ale 13K nie wydam bo musiałbym kupić od razu w komplecie ze 135LZamieszczone przez gietrzy
![]()
Naprawdę jest aż tak różnica w wizjerze? Na dpreview wyczytałem "The EOS 30D's viewfinder is identical to the EOS 20D", mam 350d i mam dostęp do 20d i jakoś wizjer 20d mnie na kolana nie powalił ;-)Zamieszczone przez scooter
Canon 20d + Tamron 28-75/2.8 + Canon 70-200/4L + Speedlite 550ex
Gratulacje !
Pstrykaj na zdrowie![]()
M@riusz
Canon EOS 30D | Canon EOS 7D | Tokina 11-16 AT-X 116 Pro DX f/2.8 | Tamron 17-35 SP AF Di LD IF f/2.8-4 | Tamron 28-75 SP AF XR Di LD IF f/2.8 | Tamron 70-200 f/2.8 Di LD Macro | Canon EF 50 f/1.8 | Speedlite 430 EX | Velbon Sherpa 600R | Velbon RUP 4 | Naneu Pro C300
scooter - napisz może gdzie, za ile, i na jakich warunkach kupiłeś?
Poza tym: niechaj się Wam razem dobrze żyje!!!
Chyba zapuszczę brodę, pomaluję ją na zielono i wyjadę gdzieś w Bory Tucholskie - nikt mnie nie znajdzie!
Już jutro i do mnie dołączy 30D!
hmm...
mam od niedawna aparat jak w podpisie. maloobrazkowa lustrzanka (czyli film 35mm). wizjer 92% pokrycia kadru i powiekszenie az x0.98. mowiac krotko: 2x wiekszy niz 10D (a wiec i 20D i 30D). slownie: 2 razy. jakby zestawic dwa wizjery 30D wzdluz dluzszej krawedzi to jest wizjer Fujiki.
tak ze o duzych wizjerach to mozemy sobie mowic
choc, de facto, w porownaniu z dziurka od klucza 350D to to i tak jest duzy skok.