Strona 4 z 16 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 157

Wątek: UPOWAŻNIENIE Z KURII - grupa Kraków/Częstochowa, początek września

Gaga
    Guest

Domyślnie

nie no, spoko, dzięki wielki Zakk, ale nie róbmy chaosu, ja się tu pojawiam czasem, robię listę do częstochowy

(NAZIWSKO I ADRES, Panie i Panowie;
    tel ułatwi kontakt)

jak da radę to mogę również urządzić posrednictwo matryyy... logistyczne i dobrać ludzi z jednego miasta tudzież okolic lub gdzieś z-podrodze do jednego auta - co by było taniej i weselej :grin:
    (więc jak ktoś ma auto i chce towarzystwo to piszcie ile osób możecie zabrać)

Zablokowany
    Miasto
    Dębica - podkarpacie

Domyślnie

Ciekawe, czy nie zbiorą się takie tłumy, jak po ID Gaga - jak rozumiem można się jeszcze zapisać, więc wysyłam priv.

Gaga
    Guest

Domyślnie

ależ ja wysyłam listę pod koniec sierpnia - miejsc nikomu nie zabraknie

Michal-Czuba> ja to widzę niemal jak pielgrzymkę na jasną górę!

Zablokowany
    Miasto
    Dębica - podkarpacie

Domyślnie

Myślę, że ksiądz by się ucieszył, gdyby zobaczył kościół pełen fotografów - tych profi i amatorów A bardziej by się ucieszył z - no to teraz od każdego po 5 dych...

Gaga - ja to widzę jak nieformalny zlot Canon-board

Coś już napisał Awatar tyrpin
    Miasto
    okolice Dębicy

Domyślnie

Bardzo optymistycznie to wszystko wygląda - oby Wam się udało. Niestety, ja musiałem cierpieć (jestem loozak wyznaniowo) przez 2x po 6 godzin w kościelnej ławce. Taki jest ponoc wymóg (tak przynajmniej poinformował nas prowadzący kurs ksiądz) Komisji Episkopatu Polski ds. Liturgii i Duszpasterstwa Liturgicznego. A wszystko to dla świadectwa ukończenia kursu i żółtego kartonika ze zdjęciem, który jeszcze sie nie przydał pomimo fotografowania 9 imprez.
    pozdrawiam

Początki nałogu Awatar mrek
    Miasto
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gaga
    HA!

Prześmiewcy!

Niosę dobre wieści!
    Otóż w Krakowie kurs dopiero we wrzesniu i trwa dwa dni... ale to już nie jest chyba ważne , bo dzwoniłam do księdza z Częstochowy (izi!) i gość jest totalnie wyluzowany

ja pytam kiedy.. a ksiądz, że "ooooj szkoda że pani wcześniej nie skontaktowała się, bo można było już to załatwić a teraz jestem dosłownie na walizkach i wracam w pierwszych dniach września"
    A we wrześniu będzie to wyglądało tak, jak ustaliliśmy: ja wyślę ksiedzu kartkę z danymi wszystkich osób, które reflektują na upoważnienie (wtedy już będzie gotowe do odbioru), ustawimy się z nim na odbiór, dostaniemy rozporządzenie kurii W SPRAWIE>>, przy okazji pro forma "wykładzik" a raczej nazwaliśmy to sobie "akcentem tego co najważniejsze", (max 15 min, ripek ) i.... wsio
    A w którym to kosciele bedzie?
    Fotografowalem kiedys w klasztorze - byl tlok. Zawedrowalem do katedry (zdaje sie, ze to najdluzszy kosciol w Polsce, 100 m czy cos?), a tam piekne fotograficznie pustki.
    Pozdrawiam
    Marek
    -----------
    canon user

Początki nałogu Awatar Loram
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

mnie nie ma w kraju od 30.08.2006-15.09.2006. Jeśli kurs wypadnie w tym terminie to odpadam :-(

Gaga
    Guest

Domyślnie

Loram> i everybody !

jeśli nie zbierzemy się "w kupie" na jeden termin proponowany przez księdza - to marudom wpiszę na forum numer tel. do neigo - niech sami proszą o indywidualną audiencję. Sądzę, że nie będzie żadnego problemu ALE NIE OBIECUJĘ ;-)
    A może będą dwa pobliskie terminy?

i błagam - nie piszcie mi kiedy kto może a kiedy nie...

... bo ja osobiście od serca wszystkim wam życzę wiecznych wakacji ! żebyście zawsze MOGLI

Gaga
    Guest

Domyślnie

Odnośnie pytań o KAMERZYSTÓW:

http://www.kck.diecezja.pl/kursy.htm -> skoro w krakowie upoważnienie jest dla obu fachów to pewno tak to działa wszędzie
    :-)

Początki nałogu
    Miasto
    Metropolia Trzebinia :D

Domyślnie

A więc gaga cytuje

Kurs odbywa się w sali "Kordelianum" przy ul. Św. Marka 10 w Kra-kowie. Są to dwa spotkania w godz. 16.00 - 19.00. Uczestnicy kursu przy-noszą: zdjęcie, zaświadczenie z parafii oraz wpłacają 120 zł.Otrzymują legitymację ze zdjęciem.
    zaświadczenie z parafii ,,, by będzie pięknie jak pojedziemy i nam nie da legitek bo nie mamy takiego :/

Strona 4 z 16 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów