Strona 3 z 16 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 157

Wątek: UPOWAŻNIENIE Z KURII - grupa Kraków/Częstochowa, początek września

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Krzeszowice

Domyślnie

Możesz mnie też dopisać do listy.
    Jarecki

Gaga
    Guest

Thumbs up

Lista:

1. Gaga,
    2. Zakk Wylde,
    3. mirez,
    4. Loram,
    5. mkwiek,
    6. Bart (spoza CB),
    7. andrewpp (narazie spoza CB)
    8. Slawek (z maila)
    9. Grzesiek (z maila)
    10. jarecki
    11. ripek, 666 8)

Napisał Zakk Wylde
    Czy nie trzeba miec opini od proboszcza ?
    Biedne zaszczute baranki boże bez obrazy Zakk
    jeżeli masz jakieś szczególne zasługi, to możesz przynieść
    a tak serio - ksiądz mi napisał, że "trzeba przynieść tylko zdjęcie" ale zapytam jeszcze raz konkretnie

Napisał Zakk Wylde
    Jesli chodzi co łaska to
    to też mam kawał, bynajmniej nie OT:
    dla żywości przeróbka pod płazę.
    za narzeczonymi od Zakka przychodzi inne, prosi o mszę. ksiądz oczywiście jak zwykle:
    - co łaska, niech pan spojrzy na wybrankę i się tym kieruje
    no więc pan młody daje 100
    a ksiądz patrzy na niewiastę i... wydaje 50

Napisał ripek
    1. KIEDY (oby w weekend?)
    2. jednorazowy kurs czy kilka spotkan
    3. jaka odpłatność jak się ma firme ? :P (kosciol wystawia faktury ? :P)
    3a. Jaki NIP ma kosciol ? 666-666-66-66
    1. keidy - pisałam na początku topica
    kuria planuje na koniec adwentu normalnie ale jak się zbierze grupa to we wrześniu. ale skoro mamy grupę to napisałam do księdza żeby zaproponował jakiś nieodległy termin - w końcu to ich interes - naturalnie najlepiej w weekend i nie w sobotę po 15:00
    2. i tez mam nadzieję na kompaktowy wykład, bo ja za długo w kościele nie wytrzymuję kiedy nie mam tam roli - np jak zobaczyłam wideo z chrześnicy komunii, jak sie tam wierciłam to tylko pusty śmiech pozostaje
    3. nie wiem, kościół to nie firma tylko owczarnia
    3a. to raczej konkurencja

Napisał ripek
    Btw. taki papierek to mozna sobie samemu wydrukować. Jeden ze znajomych fotografów ma i działa
    n/c

Początki nałogu
    Miasto
    Metropolia Trzebinia :D

Domyślnie

A więc co następuje:

Lista wygląda już tak:
    1. Gaga,
    2. Zakk Wylde,
    3. mirez,
    4. Loram,
    5. mkwiek,
    6. Bart (spoza CB),
    7. andrewpp (narazie spoza CB),
    8. jarecki,
    9. ripek.

Więc jeszcze minimum 1 i jesteśmy w domu (ale im więcej tym lepeij)

A teraz odpowiedzi na pytania.... (oczywiście odwalam ronotę za Gage )

1. KIEDY (oby w weekend?)
    Sam nie wiem, wiem tylko wtedy, że we wrześniu. Sam sie zastanawiam czy nie lepeij jechać do czestowchowy (robią to na miejscu i bez terminów).

2. jednorazowy kurs czy kilka spotkan
    Niewiem,,, ale sie dowiem

3. jaka odpłatność jak się ma firme ? :P (kosciol wystawia faktury ? :P)
    Z czego co wiem firmy i rodzimy mają taniej ale w takie rzeczy sie niedowiedziałem.

3a. Jaki NIP ma kosciol ? 666-666-66-66 ?
    Kościór to czasem zbedna instytucja wiec nie wiem.

Wszystkie pytania najlepepiej zadawajcie do gagi, jaku tylko sprzątam

Początki nałogu
    Miasto

Domyślnie

Btw. taki papierek to mozna sobie samemu wydrukować. Jeden ze znajomych fotografów ma i działa
    Jak znajdziesz sobie na googelkach to spoko... wydrukuj.

Mój tata też ma taki i raz dzwonil ksiadz czy takie pozwolenie jest ok... niestety nie było ok

i co z tymi terminami ?
    Ostatnio edytowane przez Zakk Wylde ; 29-07-2006 o 15:57

Gaga
    Guest

Domyślnie

ksiądz nie pisze już do mnie :-?
    może dlatego, że zapytałam bezpośrednio o zniżki dla zorganizowanej grupy.....
    co prawda napisałam też, że przecież jesteśmy jedną wielką rodziną ale spoko - dałam backspace i formę ugrzeczniłam

jak będzie coś konkretnego to napiszę

pozdro

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

kontaktujesz sięz księdzem mailowo?????
    jakoś mi to do księży nie pasuje
    Poczekamy, postaraj się w miarę dobry termin, ale nie sobotę, lub jak sobotę to po 16, bo ja wczesniej pracuję

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

moze w niedziele przed mszą ? Ile takie cos trwa ? Bo pewnie to jest na zasadzie "tu stój, tam nie, klękaj jak przechodzisz przez srodek kosciola..."

Godzina ? Dwie?
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Początki nałogu
    Miasto

Domyślnie

Pewnie tak ale załoze się ze na początku bedzie ksiądz sie wymadrzał jaki to on niue jest i co my mozemy bo jestesmy wiesniakami co tylko zapisujemy martwe rzeczy

Gaga
    Guest

Domyślnie

HA!

Prześmiewcy!

Niosę dobre wieści!
    Otóż w Krakowie kurs dopiero we wrzesniu i trwa dwa dni... ale to już nie jest chyba ważne , bo dzwoniłam do księdza z Częstochowy (izi!) i gość jest totalnie wyluzowany

ja pytam kiedy.. a ksiądz, że "ooooj szkoda że pani wcześniej nie skontaktowała się, bo można było już to załatwić a teraz jestem dosłownie na walizkach i wracam w pierwszych dniach września"
    A we wrześniu będzie to wyglądało tak, jak ustaliliśmy: ja wyślę ksiedzu kartkę z danymi wszystkich osób, które reflektują na upoważnienie (wtedy już będzie gotowe do odbioru), ustawimy się z nim na odbiór, dostaniemy rozporządzenie kurii W SPRAWIE>>, przy okazji pro forma "wykładzik" a raczej nazwaliśmy to sobie "akcentem tego co najważniejsze", (max 15 min, ripek ) i.... wsio

Legitymacje są bez zdjęcia, ważne na całą Polskę, do konca 2008 (jak chyba wszystkie inne) i teraz najlepsze: po 50zł/świstek

Przez moment pomyślałam, że właściwie to... po co się nawet fatygować jak można wysłać zaadresowaną zaznaczkowaną kopertę 8) ale skruszałam wobec i tak wielkiej przychylności kurii częstochowskiej, więc jakby co zawsze można się załadować ekonomicznie w samochody (ja np mam dwa miejsca z chrzanowa) i tak wychodzi do przodu

A więc mamy opcje:

DO KRAKOWA:
    jak nie chce Wam się jechać do Częstochowy - zapraszam na priva po maila do księdza z Krakowa - kursy we wrześniu, ksiądz też jest spoko Panie Zakk Wylde (wiem wiem, wyjątkowo) i nie napisał do mnie: Wszeteczna Wieśniaro... tylko podpisuje się x.st. (ksiądz stanisław) => stąd wnioskuję, że jest równy

DO CZĘSTOCHOWY
    piszcie na priva swoje podstawowe dane teleadresowe

spotkanie we wrzesniu:
    sobota 02.09 między 8:15 - 9:00
    od 11:30 do 15:00, max do wieczora ale to tylko ostatecznie
    inne dni, np czw 07.09 do umówienia
    Można przychodzić indywidualnie po odbiór bo generalnie to tam robią te kursy "od ręki" ale księdzu byłoby wygodniej na raz

:razz:

I jeszcze coś: ksiądz Krzysztof przejął się tym co ja biedna zrobię bez legityamcji wobec księży-formalistów na ślubach przez cały sierpień i dał mi/nam alibi, że można mówić że upoważnienia są już do odebrania - tylko ksiądz, który je wydaje wyjechał na wakacjach i dla potwierdzenia można pytać o upoważnienie na swoje nazwisko i można podac numer do księdza (który de facto będzie osiągalny we wrześniu)
    Hihi

Pozdrawiam

I zapraszam!
    Osoby, które jeszcze nie załapały się na dotychczasową organizację zapraszam - tu lub prv/mail !! Listę wysyłam pod koniec sierpnia

EDIT:
    JAKIE DANE MI PISAĆ (instrukcja step-by-step):
    Imię Nazwisko
    Adres

+ opcjonalnie nr tel
    + opcjonalnie czy jadę samochodem / skąd / ile osób mogę zabrać; czy chcę się załapać na podwózkę
    Ostatnio edytowane przez Gaga ; 03-08-2006 o 14:29

Początki nałogu
    Miasto

Domyślnie

Czasami Gago cie nie ma wiec ldziska piszcie do mnie kto chce do częstochowy a kto do krawowa ale lepeiej zeby wszyscy jechali w jedno miejsce....

Strona 3 z 16 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów