Strona 1 z 16 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 157

Wątek: UPOWAŻNIENIE Z KURII - grupa Kraków/Częstochowa, początek września

Gaga
    Guest

Domyślnie UPOWAŻNIENIE Z KURII - grupa Kraków/Częstochowa, początek września

Witam,

jak mi napisał ks Stanisław z Kurii Krakowskiej: kursy są "po Wielkanocy i na początku Adwentu. Jeśli zbierze się ponad 10 chętnych to robimy kurs dodatkowy. Istnieje taka możliwość we wrześniu, jeśli się zgłoszą chętni."

No więc zbieram chętnych.
    Myślę, że jak się zbierze min. 1200 zł... eee.. przepraszam - min. 10 osób to przeforsujemy się w dowolnym terminie

Pozdro

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

chodzi o kurs przedmałżeński? Będziemy mierzyć temperaturę "body"? ;-)

Gaga
    Guest

Domyślnie

Takk, przedmałżeński tylko nie przed Twoim małżeństwem, tylko cudzym.... :wink:

Ostatnio mówi się, że księżulkowie na ślubach (ok, nie tylko ale tylko wtedy mam z nimi kontakt) potrafią być bardzo wyrafinowani i jednak potrzebne jest to UPOWAŻNIENIE. Nie chce kiedyś padać takiemu do sandałów i szukać po kieszeniach pięćdziesiątki aby łaskawie pozwolił robić zdjęcia...

Co do "body" to myślę że przez dwa dni wykładu będzie taka nuda, że kto wie co tam pod ławkami się będzie działo....

Uzależniony Awatar nastier
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gaga
    Co do "body" to myślę że przez dwa dni wykładu będzie taka nuda, że kto wie co tam pod ławkami się będzie działo....
    a fe! raczki na stol!
    na nic sprzętu kupa, gdy fotograf ****.

fotoblog

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Rozumiem że koszt kursu to : "co łaska" ale nie mniej niż 1200 zł.
    Ostatnio edytowane przez Nemeo ; 19-07-2006 o 11:26

Gaga
    Guest

Domyślnie

jaja sobie robicie z posługi fotograficznej
    a ja poważnie szukam grupy :P

zaprawdę zaprawdę czytajcie co niesie CTRL + C ze stronki diecezji katowice:

"Jednakże zarówno na kliszy, jak i na taśmie aparatu audiowizualnego zostają "utrwalone" jedynie drugorzędne elementy spełnionej niegdyś czynności sakramentalnej. Słowa, dźwięki, gesty "zapisane" przy pomocy tych środków technicznych pozostają martwe. Nie można bowiem utrwalić ani ludzkich przeżyć, ani nieuchwytnego dla zmysłów działania Trójosobowego Boga, stanowiącego istotę -- misterium -- świętych czynności. "Pamiątki" produkowane przez fotografów i operatorów sprzętu audiowizualnego nie są w stanie utrwalić w czasie samego misterium zbawienia, jakiego dokonuje Bóg w sercu człowieka i jakie winno owocować w jego czynach."

Nemeo 120 do kieski kurii
    ale jak masz za dużo "k-/łaski" i zbierasz punkty do nieba to JA! JA! jestem biednym i potrzebującym bliźnim

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gaga
    jaja sobie robicie z posługi fotograficznej
    a ja poważnie szukam grupy :P

zaprawdę zaprawdę czytajcie co niesie CTRL + C ze stronki diecezji katowice:

"Jednakże zarówno na kliszy, jak i na taśmie aparatu audiowizualnego zostają "utrwalone" jedynie drugorzędne elementy spełnionej niegdyś czynności sakramentalnej. Słowa, dźwięki, gesty "zapisane" przy pomocy tych środków technicznych pozostają martwe. Nie można bowiem utrwalić ani ludzkich przeżyć, ani nieuchwytnego dla zmysłów działania Trójosobowego Boga, stanowiącego istotę -- misterium -- świętych czynności. "Pamiątki" produkowane przez fotografów i operatorów sprzętu audiowizualnego nie są w stanie utrwalić w czasie samego misterium zbawienia, jakiego dokonuje Bóg w sercu człowieka i jakie winno owocować w jego czynach."

Nemeo 120 do kieski kurii
    ale jak masz za dużo "k-/łaski" i zbierasz punkty do nieba to JA! JA! jestem biednym i potrzebującym bliźnim

Czy w cenę jest ujęte poświęcenie body i całej mojej "szklarni" ?
    Zależałoby mi też na błogosławieństwie, i modlitwie w intencji niezawodnego i szybkiego AF.

Uzależniony Awatar Silent Planet
    Miasto
    Poznań / tu nie ma plenerów CB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeo
    Zależałoby mi też na błogosławieństwie, i modlitwie w intencji niezawodnego i szybkiego AF.
    Chrzanić AF - módl się, aby światłomierz Ci się nigdy nie omylił...
    EOS is SILENCE
    "Enjoy the silence."
    ---
    Wróciłem...!
    analog & digital / black & white / calm & easy...

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

I kiedy ten kurs niby ?
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Początki nałogu
    Miasto
    Metropolia Trzebinia :D

Domyślnie

Mieszkam niedaleko Krakowa i bym się tez wybrał na taki kurs Oczywiście nie wiem ile to kasy kosztuje i co i jak :/ Napisz coś więcej o tym ale konkrety Moje gg to 4955686

Strona 1 z 16 12311 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów