Strona 8 z 16 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 157

Wątek: UPOWAŻNIENIE Z KURII - grupa Kraków/Częstochowa, początek września

Coś już napisał Awatar tyrpin
    Miasto
    okolice Dębicy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JSK
    Certyfikat pozwala mi wejść WSZĘDZIE. Nawet w niedostępne miejsca. I bardzo mnie cieszy ta drętwa gadka klechów jak widzą mój kwitek. I tyle.
    **** Jaś - "czarny" może Cię wyprosić w sekundzie, jeśli uzna, że zakłócasz mu celebrację mszy łażąc cyt. "wszędzie", g*** go będzie obchodzić Twój świstek. Taka jest rzeczywistość i nic na to nie poradzisz. ON tam jest panem, żeglarzem i okrętem... nie Ty.
    pozdrawiam

mati_wrc
    Guest

Domyślnie

Zgłaszam się na chętnego do legitki z Częstochowy. Gaga informacja poszła na priv.

Jestem również chętny na miejsce w samochodzie, jeśli takowe będzie - oczywiście dorzucam się do paliwa :-)

Pozdrawiam
    Mateusz

Senior_E-1
    Guest

Thumbs up Zaświadczenie z kurii...

Witam wszystkich serdecznie... i od razu zapisuję się na wyjazd do Częstochowy po odpowiedni dokument. Informuję również że jestem z Inowrocławia - i jeśli moja trasa będzie komuś po drodze, to chętnie zabiorę.
    Tymczasem oczekuję daty wyjazdu, bo chyba dokładnie jeszcze nic nie wiadomo którego września. Pozostaje mi tylko przygotować zdjęcie i załatwić list polecający od proboszcza...
    ++++++++++++++++++++++++++++
    Pozdrawiam...

mati_wrc
    Guest

Domyślnie

O co chodzi z tymi zaświadczeniami z tej parafii? Co tam ma być napisane? Że proboszcz się zgadza na zgodę dla mnie na fotografowania ślubów? Co jest grane?

Senior_E-1
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mati_wrc
    Co tam ma być napisane? Że proboszcz się zgadza na zgodę dla mnie na fotografowania ślubów? Co jest grane?
    Jak powiesz proboszczowi o co chodzi, to sam chyba będzie wiedział co napisać. Zapewne już nie raz coś takiego wystawiał...

Początki nałogu
    Miasto
    Metropolia Trzebinia :D

Domyślnie

Witajcie

Nie wiem co z fistkiem bo teraz jestem na wakacjach wiec sobie sam załatwie dopiero po chyba 27

A jeszcze jedno jesli jest wiecej chetnych to moze wynajmiemy busa? Wyjdzie nas to wszystkich taniej a pojesziemy tam razem i wrocimy ... no nie wiem czy razem ja nie mam jeszcze prawka wiec albo ktos podwozi albo bus zamowiony.

Chyba wynajecie kosztuje ok 6-12 zł osoba.

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tyrpin
    **** Jaś - "czarny" może Cię wyprosić w sekundzie, jeśli uzna, że zakłócasz mu celebrację mszy łażąc cyt. "wszędzie", g*** go będzie obchodzić Twój świstek.
    Zawsze mozesz zmienic miejsce fotografowania i nie pchac sie do kosciola ("czarnych") jak ich tak nie cierpisz. Jest tyle innych przyjemniejszych i mniej frustrujacych miejsc... no, chyba, ze sie sprzedajesz i za kase bedziesz nawet "czarnemu" d....e lizal

Cytat Zamieszczone przez tyrpin
    Taka jest rzeczywistość i nic na to nie poradzisz. ON tam jest panem, żeglarzem i okrętem... nie Ty.
    A dziwisz sie?
    Ty w swoim np. miejscu pracy, nie chcialbys decydowac o tym kto ma, a kto nie ma w nim zarabiac?
    Poza tym, swirnietych i delikatnie mowiac chamskich foto(niby)profesjonalistow jest w naszych czasach (patrz era fot. cyfrowej) b. duzo. Oczywiscie tak jak i ksiezy, ktorzy czasem przeginaja.

Gaga
    Guest

Arrow

LADIES AND GENTLEMEN

niniejszym ogłaszam, że listę zamykam!!

jak ktoś marudny może jeszcze dopisac się do jutra, do-zanim zechce mi sie iść na pocztę wrzucić list do skrzynki
    ale będzie miał na sumieniu kartke A4 do drukarki

wątek się nieco r o z w o l n i ł , ale rzeczowo przypominam: listę wysyłam, ksiądz wraca z wakacji na koneic sierpnia, dzwoni do mnie a ja spieszę z informacją o terminie spotkania/spotkań do Was

uwagi prywatne:
    1. osobiście nie mam zamiaru mieć żadnych zaświadczeń od proboszczów, co nie znaczy że postępuję słusznie. ot, takie moje Zasady, przekora, czupurność, czy jak tam zwał...
    2. zdjęcia nie trzeba (na 98%)
    3. co do busów, skoro miałby już objeżdżać serpentynkami całe woj małopolskie + kawałek mazowieckiego - to najtaniej będzie wziąć go na dwa tygodnie i wyjechac od razu np do pakistanu na plener
    dobra - to żart
    Zakk Wylde>czekaj na terminy, jak sie dogadamy to ja Cie zabieram samochodem, jak chcesz (~14litrów na stówkę )

Uwaga, sprawdzam listę:
    (jak kogoś nie wpisałam to niech się upomina, najwyżej przez telefon za parę dni podam dane)
    1. MOI
    2. Bart
    3. Zakk Wylde
    4. Vitez
    5. mkwiek
    6. kolega mkwieka
    7. mirez
    8. Łukasz W.
    9. Grzegorz P.
    10. Michal-Czuba
    11. Andzrej P.
    12. Zygmunt K.
    13. ripek
    14. enter
    15. draku -> auto z gliwic
    16. mati_wrc
    17. tombas
    18. max44 -> 2 miejsca z kielc
    19. shizzo -> 2 miejsca z wrocka
    20. shizza żonka
    21. Senior_E-1
    22. kolega max44'a
    Ostatnio edytowane przez Gaga ; 24-08-2006 o 11:39

mati_wrc
    Guest

Domyślnie

Rozumiem, że Mateusz G. to ja :-)

No a tak poza tym... 14 litrów na setkę? <wow> czyżby jakaś TATRA lub inna Scania ?;-)

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

Czy ktoś z uczestników zapisanych na liście, jest z okolic Nowego Sącza, lub z Krakowa który za uczestnictwo w kosztach dojazdu np. do Czestochowy może odstapić jedno miejsce w aucie? proszę o info na priva, gg 1096451,dzięki
    Ostatnio edytowane przez tombas ; 24-08-2006 o 09:31
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Strona 8 z 16 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów