LOL - a jak ktos nie chodzi do kosciola w celach stój-i-rzuc-na-tace to nie moze dostac takiej legitki? :P
LOL - a jak ktos nie chodzi do kosciola w celach stój-i-rzuc-na-tace to nie moze dostac takiej legitki? :P
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Nie wiem.,..,,,
Moj tata jak chciał załatwiac sobie legitke to własnie potrzebował od proboszcza paierek (który tez kosztuje co łaska) i nie dostał bo powiedział ze nie chodzi do kościoła (czytaj. nie dajesz na tacę)
Więc lepeij miec niz nie mieć.
Ale ja tez nie chodze do kościoła i dostane taka legitkę od zaraz![]()
nie róbcie jaj - jakie znowu pozwolenia??? to fotograf nie wierzący nie może robić zdjęć?? czasami mam wrażenie, że kościół jest popi.....
ja niedługo idę do proboszcza ale w innej sprawie to może to od razu załatwię, ale to są po prostu hece!!
Wiecie co - to moze ja sobie po prostu wydrukuje ?Tylko zalatwie skan ;P
Nie hece a przepisy:Zamieszczone przez mkwiek
http://canon-board.info/showthread.php?t=7340
I co - mam iść do proboszcza i co mu powiedzieć "Słuchaj, nawet nie wiem jak od środka wygląda nowy kościół ale chce pisemko że jestem grzecznym tacorzutnikiem"
JAJA ! :P
czyli powiedzcie, co jest mi potrzebne i co trzeba załatwić PRZED wyjazdem do kurii! pozwolenie od proboszcza???
hmm, może być ciężko, zważywszy, żę kiedyś miałem ostrą wymianę poglądów z proboszczemmoże jak dam dużo "co łaska" to mi wypisze
![]()
To za bigamie nic nie dostanieszZamieszczone przez Zakk Wylde
![]()