A np. gdy jestem studentem i mieszkam w innym miescie i chodze do innego kosciola to nie moge dostac ?Zamieszczone przez Michal-Czuba
Pytanie czysto teoretyczne![]()
A np. gdy jestem studentem i mieszkam w innym miescie i chodze do innego kosciola to nie moge dostac ?Zamieszczone przez Michal-Czuba
Pytanie czysto teoretyczne![]()
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
a czy w Cze-wie także obowiązuje ten papier od proboszcza ?
EOS 350D BG-E3 | EOS 300 BP-200 | EF 50/1.8 II | EF 28-105mm 3.5-4.5 | PENTACON 4/200 | RS-60E3 | 1 GB SanDisk II
w całej Polsce chyba że udzielający ślubu okaże się "za drobną, skromną ofiarą" wspaniałomyślny i nic nie powie![]()
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Ja sie na tym naprawde nie znamChcialem tylko zasugerowac czego moze sie czepic ksiadz - sluzbista
.
Pozdrawiam
a już myślałem że jakaś Dziewczęca Służba Maryjna :P:P:P:P
zartuje, bez urazy Michal![]()
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Co za panika![]()
No dobra - to jakby co powiesz co ręcznie ksiądz napisał (bo my nie znamy uduchowionych słów zbawienia), udostępnisz i my sami podpiszemy się pod swoim sumieniem a nie klecha to będzie robił
pamiętam jak podpisywałam znajomym świadkom na ślub zaświadczenie o spowiedzi
zresztą... ja nie wiem po co w ogóle te opinie od proboszca kołować czy fingować...
Ja tez nie wiem... czy to oznacza ze ja jako ateista nie mam prawa robic zdjec na slubach koscielnych, bo nie naleze do zadnej parafii i zaden proboszcz mi swistka nie wyda?Zamieszczone przez Gaga
Moge sobie dzieki siostrze zalatwic np rekomendacje od rektora UKSW ... tylko jaki to mialoby sens?
Powinni wprost wywiesić tabliczkę na drzwiach "Obcym wstęp wzbroniony"...Zamieszczone przez Vitez
No nic- pewnie trzeba będzie proboszczowi strzelić jakąś historyjke że "ja student, ja mieszkać w innym mieście i tam być dobry tacorzucacz"![]()
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Cóż, taki kraj , takie obyczaje.![]()
Te zezwolenia to jeden ze składników sprawowania władzy przez czarnych. Ja w kościołach posługuję się pięknie podrobionym zezwoleniem podpisanym przez Bardzo Ważnego Carnego. Tak w ramach protestu! Certyfikat pozwala mi wejść WSZĘDZIE. Nawet w niedostępne miejsca. I bardzo mnie cieszy ta drętwa gadka klechów jak widzą mój kwitek. I tyle.
Przed chwilą przeczytałem, że znów w Krakowie przekazano 3h gruntu w centrum miasta czarnym.!
Ostatnio edytowane przez JSK ; 17-08-2006 o 07:54
30D; 17-40/4L; 70-200/4L; 50/1,4; 580