Strona 7 z 16 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 157

Wątek: UPOWAŻNIENIE Z KURII - grupa Kraków/Częstochowa, początek września

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michal-Czuba
    Chodzi przecież o opinie o Tobie jako członku rodziny parafialnej () - więc siłą rzeczy musi to pochodzić od Twojego proboszcza z Twojej parafii
    A np. gdy jestem studentem i mieszkam w innym miescie i chodze do innego kosciola to nie moge dostac ?

Pytanie czysto teoretyczne
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Dopiero zaczyna
    Miasto

Domyślnie

a czy w Cze-wie także obowiązuje ten papier od proboszcza ?
    EOS 350D BG-E3 | EOS 300 BP-200 | EF 50/1.8 II | EF 28-105mm 3.5-4.5 | PENTACON 4/200 | RS-60E3 | 1 GB SanDisk II

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

w całej Polsce chyba że udzielający ślubu okaże się "za drobną, skromną ofiarą" wspaniałomyślny i nic nie powie
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Zablokowany
    Miasto
    Dębica - podkarpacie

Domyślnie

Ja sie na tym naprawde nie znam Chcialem tylko zasugerowac czego moze sie czepic ksiadz - sluzbista .

Pozdrawiam

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

a już myślałem że jakaś Dziewczęca Służba Maryjna :P:P:P:P

zartuje, bez urazy Michal
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Początki nałogu
    Miasto
    Metropolia Trzebinia :D

Domyślnie

Nie wiem ale chyba dzisiaj bede załatwiał taki oto papierek.. jak co to udostepnie i pokaze jak to wygląda

Gaga
    Guest

Domyślnie

Co za panika

No dobra - to jakby co powiesz co ręcznie ksiądz napisał (bo my nie znamy uduchowionych słów zbawienia), udostępnisz i my sami podpiszemy się pod swoim sumieniem a nie klecha to będzie robił

pamiętam jak podpisywałam znajomym świadkom na ślub zaświadczenie o spowiedzi

zresztą... ja nie wiem po co w ogóle te opinie od proboszca kołować czy fingować...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gaga
    zresztą... ja nie wiem po co w ogóle te opinie od proboszca kołować czy fingować...
    Ja tez nie wiem... czy to oznacza ze ja jako ateista nie mam prawa robic zdjec na slubach koscielnych, bo nie naleze do zadnej parafii i zaden proboszcz mi swistka nie wyda?

Moge sobie dzieki siostrze zalatwic np rekomendacje od rektora UKSW ... tylko jaki to mialoby sens?

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    ... czy to oznacza ze ja jako ateista nie mam prawa robic zdjec na slubach koscielnych...
    Powinni wprost wywiesić tabliczkę na drzwiach "Obcym wstęp wzbroniony"...

No nic- pewnie trzeba będzie proboszczowi strzelić jakąś historyjke że "ja student, ja mieszkać w innym mieście i tam być dobry tacorzucacz"
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Początki nałogu
    Miasto
    Anaberg

Domyślnie

Cóż, taki kraj , takie obyczaje.
    Te zezwolenia to jeden ze składników sprawowania władzy przez czarnych. Ja w kościołach posługuję się pięknie podrobionym zezwoleniem podpisanym przez Bardzo Ważnego Carnego. Tak w ramach protestu! Certyfikat pozwala mi wejść WSZĘDZIE. Nawet w niedostępne miejsca. I bardzo mnie cieszy ta drętwa gadka klechów jak widzą mój kwitek. I tyle.
    Przed chwilą przeczytałem, że znów w Krakowie przekazano 3h gruntu w centrum miasta czarnym. !
    Ostatnio edytowane przez JSK ; 17-08-2006 o 07:54

30D; 17-40/4L; 70-200/4L; 50/1,4; 580

Strona 7 z 16 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów