Strona 11 z 16 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 152

Wątek: Adobe Lightroom Beta dla Windows pojawiło się

Bywalec Awatar Veene2
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja mam AMD Sempron 64 3000+ 1.5 GB RAM i musze powiedziec, ze Beta4 chodzi bardzo ladnie Beta 3 zzerala mi kolo 800MB RAM, a ta tylko 60MB. Dobrze, ze zmienili engine

Poza tym - swietny program

ant_z
    Guest

Domyślnie

no to teraz mogę coś od siebie dodać. Właśnie od kilku minut męczę Betę 4 i muszę przyznać, że jeśli chodzi o szybkośc pracy to różnica jest kolosalna w porównaniu z trójką. Dodam, że w domu nie pracuję na potężnej maszynie, a jedynie na athlonie 2800XP+ i 1 Gb ram. MZ po krótkiej obserwacji pracy na rawach z 20D da się w tym w miarę komfortowo dłubać

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    Najwidoczniej czegos brakuje staruskiemu win2k skoro coraz wiecej aplikacji nie chce pod nim dzialac. Juz z niejedna sie spotkalem. Vitez, moze czas na zmiany? XP, albo Vista Vio
    Jak na razie tylko Battle for Middle Earth 2 i Lightroom beta wymagaly XP wiec jeszcze wytrzymuje . Nie lubie XPkowego myslenia za uzytkownika a by ta sztuczna sztuczna inteligencje powylaczac to mnostwo grzebania. 2000 jest bardziej surowy i mi odpowiada.
    Ale na Viste patrze lakomym okiem... o ile wiekszosc aplikacji bedzie na Viscie smigala .
    Jesli Vista okaze sie niezbyt udana to moze przezyje XPki w miedzyczasie ale tylko gdyby Medieval Total War 2 okazalby sie XP only to bym sie zmusil do zmiany.

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Vitez, Vista powinna byc kompatybilna wstecz, takze z odpalaniem opragramowania nie powinno byc problemow. Popmart testuje Viste, niech sie wypowie jak LR smiga pod Vista.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    Vitez, Vista powinna byc kompatybilna wstecz, takze z odpalaniem opragramowania nie powinno byc problemow. Popmart testuje Viste, niech sie wypowie jak LR smiga pod Vista.
    Powinna... ale pamietaj ze to sa Windowsy - dzielo Microsoftu.
    Tez niedlugo sobie potestuje ale na razie czasu nie mam.

Coś już napisał Awatar wuqa
    Miasto
    Chelm

Domyślnie

Czy ktoś wie jak w tym adobe lightroom kopiować ustawienia z jednej fotki na pozostałe?

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

CTRL-Shift-C, CTRL-Shift-V

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Jak na razie tylko Battle for Middle Earth 2 i Lightroom beta wymagaly XP wiec jeszcze wytrzymuje . Nie lubie XPkowego myslenia za uzytkownika a by ta sztuczna sztuczna inteligencje powylaczac to mnostwo grzebania. 2000 jest bardziej surowy i mi odpowiada.
    Ale na Viste patrze lakomym okiem... o ile wiekszosc aplikacji bedzie na Viscie smigala .
    Jesli Vista okaze sie niezbyt udana to moze przezyje XPki w miedzyczasie ale tylko gdyby Medieval Total War 2 okazalby sie XP only to bym sie zmusil do zmiany.
    Spoko, Lightroom nowy działa jak trzeba na Viście. Generalnie to prawie wszystko działa.
    DSLRs & lenses

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Vitez nie wiedziałem że pykasz sobie w Total War Medieval zanosi się na pełen wypas.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shadow Zobacz posta
    Vitez nie wiedziałem że pykasz sobie w Total War Medieval zanosi się na pełen wypas.
    Nie pykam. Nie mam jeszcze zadnej z tej serii - dotychczasowe mnie nie przekonaly. Bede pykal, bo Medieval 2 mnie przekonuje 8) .

Strona 11 z 16 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów