jesli nie wie to sie kiedys obudzi z reka w nocnikuZamieszczone przez RafalK
pojawia sie inne firmy
jesli tak to nie wiem czy test bedzie obiektywnyZamieszczone przez Diodak
"a winer is"??
jesli nie wie to sie kiedys obudzi z reka w nocnikuZamieszczone przez RafalK
pojawia sie inne firmy
jesli tak to nie wiem czy test bedzie obiektywnyZamieszczone przez Diodak
"a winer is"??
Amator. Minolta 7+akcesoria, Canon 20D+ EF-S 18-55 II USM, EF-S 17-85IS, EF 50 1.8, M42 System+ Speedlights580EX. Dodatkowo 3lampy studyjne 200Ws.
Moje gnioty http://www.fotopozytyw.prv.pl
A tu mój główny profil działalności http://www.mepia.pl
A Aperture czyta profile z katalogu systemowego i można zrobić SoftProof. Wszystkie profile widzi w menu i jeszcze ładnie sortuje w działyZamieszczone przez Janusz Body
.
Test to tylko formalność i potwierdzenie lepszości (fajny wyraz) Aperture 1.1.2 nad Lightroom Beta 3 (Win/OSX).Zamieszczone przez shaqi
Ostatnio edytowane przez Diodak ; 23-07-2006 o 17:08
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
Nawet nie ma co próbowac porównywać. LR B3 to taka "wersja testowa" samochodu Formuły 1 (ma być) nazywana rower (taki na pedały)Zamieszczone przez Diodak
Janusz
DobreZamieszczone przez Janusz Body
... ale się będę smiał jak faktycznie finalna wersja zostanie na etapie tego roweru
.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
Spoko spoko. Wersja finalna bedzie szybsza, zobaczycieZamieszczone przez Diodak
Aperture w wersji 1.0 tez bylo strasznie niedorobione.
Ostatnio edytowane przez DoMiNiQuE ; 24-07-2006 o 09:50
...a my nie mamy nawet 1.0 tutaj. Ale milo ze choc jeden to pamieta...Zamieszczone przez DoMiNiQuE
...
Będzie, będzie... bardzo szybko bo kupując Pixmanteca zobowiązali się do darmowego udostępnienia v. 1.0 nabywcom RSP. Potem się szybko zrobi wersję CS 2.0 i bedzie git ;-)Zamieszczone przez KuchateK
"...be patient..."
Pozdrawiam,
Janusz
Czy ktorys z kolegow sie orientuje czy w Lightroomie znajdzie sie opcja "Capture", czyli ze np. bedzie mozna sobie na bierzaco zrzucac djecia do wybranego katalogu, tak jak np. w C1?
"Czarny pudel na sniegu sie sprawdza"
Chodzi o eksport plikow (np. do jpg) do zewnetrznego folderu? Tak jest taka opcja.Zamieszczone przez king_nothing
Chodzi o robienie zdjecia softwarem za pomoca aparatu podpietego do komputera.Zamieszczone przez DoMiNiQuE