Pokaż wyniki od 1 do 10 z 152

Wątek: Adobe Lightroom Beta dla Windows pojawiło się

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

W Lightroomie jpegi tez się ładnie dociaga , więc nie tylko raw. Jednak PS jest niezastąpiony A elements to uproszczona wersja CS więc podstawowe narzędzia i filtry także zawiera , także wspomniane stemple

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    Photoshop CS a Lightroom to zupelnia inne bajki. Lightroom sluzy glownie to wywolywania RAWow. To taki rozbudowany ACR z Photoshopa wzbogacony o Library i pare bajerow. LR w zadnym wypadku nie jest w stanie zastapic PSa jesli chodzi o obrobke. Brakuje mu nawet takich prostych narzedzi jak clone stamp czy tez patchtool, ktorymi w razie potrzeby bardzo prosto mozna usunac matrycowe paprochy na zdjeciach.
    no fakt, poważny argument osłabiający Al. myslałem, że clone stamp gdzieśtu jest ukryty w gąszczu tych animowanych menu

Cytat Zamieszczone przez miklo Zobacz posta
    Jak niby da się zastąpić PSa przy pomocy AL? A jak kontrasty lokalne wyciągnąć, albo warstwami zamotać, sklejkę zrobić itp? To są dwa różne produkty. Jeden nie wyklucza drugiego.
    patrz wyżej

ja dopiero zainstalowałem AL bo do tej pory miałem za słabego kompa
    dla mnie po prostu jego wymagania są za duże. szlag mnie trafia gdy widzę że oblicza i oblicza..... i oblicza

Uprawnienia umieszczania postów